Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2012-04-20

En saa unelmaa, poljen vaan vettä seisovaa :(

Hellöy täältä peiton alta. Arvatkaa kerran olenko kipeä :@... Oikeestaan mä en oo sitä ihan sanan varsinaisessa merkityksessä, mutta nieleminen sattuu ihan jäätävästi ja muutenkin vähän lättjefult olo. Oon vähän sitä mieltä että tää ei suinkaan oo tarttunu keltään, vaan keho taas valittaa kuinka nukun liian vähän. Onneks nyt on kuitenkin perjantai, niin saan nukkua ihan niin pitkään kun huvittaa ja muutenkin levätä :)

 Nojöö kuvat onkin sitte lähinnä ostoksia kun toi sää oli tänäänkin niin ihanan keväinen ja aurinkoinen että ah, parempaa saa toivoa<3. Me oltiin siis Kaisan kanssa heti koulun jälkeen menossa Hulluille ja sieltä löytykin semmosia käytännöllisiä kivoja juttuja. Vaatteita oon ostanu hmm tasan 2 kappaletta, tosin jos ne topit lasketaan jokainen erikseen niin sitten 4, mutta kuitenkin. Akateemisesta bongattiin tommoset ihan jäätävän käytännölliset kirjat, muumisanakirjat. Siellä oli svenska-finska, suomi-ruotsi tai suomi-englanti. Tommonen oli ihan pakko saada, vaikka lapsillehan se oli tarkotettu (sitähän me ollaan), tuolla oli vaan niin hyödyllisiä sanoja ihanasti selitettynä että aiettä. Tästä minä tykkään.
 Mynthonit rulettaa tällä hetkellä:D, samoin huulirasva kun mun huulilla on taas joku helkkarin tapa rohtua ja kuivua nykyään. Ainiin tarttuipa mulle mukaan myös urheilurintsikat kun en tosiaan oo niitä ennen omistanu. Ei sillä ettäkö mä ne nyt niin tarvisin, mutta en jaksais aina uhrata jotain "huonoja" rintsikoita liikkumiseen. Ompahan nyt ainakin sit jotain hyödyllistä hommattu. Toi värikin on aika kiva:)
 Tuli vähän tämmönen nolife -postaus, mutta esittelimpä ainakin ostokseni :D Oli hyvin syvällinen ilta tänään kaisan kanssa facebookissa, aiheena pojat, mikä muukaan :D. Harmi etten päässy pihalle käveleen, olis voinu olla mielenkiintosta, mut minkä tälle mahtaa :/ Kyllähän sitä voi puhua koska vaan, mut tänään oli SE fiilis :) Jos huominen sääennuste pitää paikkaansa, minä heilun illalla kameran kanssa jossain en vielä tiiä et missä mut kuiteskin. Toivotaan nyt vaan ihan oikeesti että toi _sää_ on huomenna jotain muuta kun mitä se nyt on. Jospa sitte huomenna irtois vähän syvällisempääkin juttua. Huomenna ehtii tässä kipeydessä värjötellessä miettiäkki jotain kirjoitusaiheita. Tekis kauheesti mieli kirjottaa pojista mutta äh, ei niistä voi kirjottaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti