Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2012-04-18

Sunnuntain Kahvikestit (ilman Elinaa)

 Hupsis :D Tajusin tässä äsken, että hetkonen ei täällä blogissa mitää synttärijuhlapostausta oo, joten ei auttanu kun kaivaan kamerasta kuvat ja vihdoin väsätä tää teille :) Lopussa on enemmän tai vähemmän kuvia naamavärkistäni, jotka voi minun puolestani jo valmiiksi skipata.
 Tosiaa meillä oli semmoiset pienet kahvikestit, kun tosiaan toi olkkari on vähän semmosessa remontin tapasessa ja mami ja pappakaan ei päässy paikalle mamin polvileikkauksen takia, mutta hyvät kahvikestit me saatiin aikaseks ihan kummisedänkin poppoon kanssa :D Markukselta sain lahjaks hyvin ekologisesti paketoidun lahjan, josta paljastui (mini, kuten kuvassa:D) kirja. Hieman alkaa olla lukujonossa näitä Markuksen antamia kirjoja, joita kyllä ahmin koko kesän ei tästä tuu muuten mitään. Näistä sen antamista kirjoista vois sitten kesällä tehä kokonaan oman postauksensa, koska semmosen ne ansaitsee todellakin :D
 Hehheh luulin ton kakun olevan ihan fiasko, kun no, sanotaanko vaikka että olin sanasilla äitin kanssa... Mua alko potuttaa jo ton täyttövaiheessa niin paljon, et aattelin viedä sen linnuille suoraan. Ja ne näytteet meinas olla jääkaapissakin kun ei kiisseli alkanu hyytyyn ei... Jotkunhan sen postauksen ehtikin lukee missä ragesin asiasta. Kuitenkin sitten lauantaina se oli pakko koristella eikun siis sunnuntaina, koska muuten meiltä olis kokonaan puuttunu kakku. Päädyin tommoseen ihan perus kerma-hedelmä koristeluun, jotta tosta ei olis tullu enää kauheempaa. Epäilykset sen huonoudesta herää viimeistään kun tietää ton täytteistä vähän enemmän; kinuskikermaa, vanilijakastiketta, pilttiä, nougatsuklaa-levitettä, purkkimandariiniä, pilttiä, vanilijarahkaa, ananaskiisseliä ja mitähän vielä :D Ihan oikeesti kun miettii, noista yhdessä ei vaan voi tulla mitään hyväää.
 Mutta tuli kuitenkin. Äiti ja isä kehui sitten lopulta tosi ihanaks ja ties mitä. Niin teki kyllä muutkin, että mitä ihmettä. Kakku tosin oli taas täysin mua, ainakin täytteiden puolesta. Täytyy jo alkaa kehitellä jotain mahtavaa ideaa ensvuodeks. Arvatkaa vaan harmittaako ees kun ei oo ees mitään ohjetta tästä missään...... :D Noo, enskerrallakin mennää sitte mututuntumalla, like always. Muita tarjottavia oli mun pullat (joissa niissäkin oli sitten lopulta "niiin ihana täyte"), pestokierteitä, timjami sämpyläkierteitä, kanapiirakkaa ja sen semmosta.
 Kaisakin sitten tuli meille syöppään ja me mentiin pihaan kuvaileen kun oli hieno sää ja ihanan lämmin. Ei tarvittu ees takkia. Ja mä tykkään tästä kuvasta, oikeesti.
 Lahjaks sain myös tommosen Pikku-Myy kattilan. Ton kattilan ansiosta tuli himo muuttaa jo omaan kämppään, et saisin alkaa käyttää kaikkia himohienoja kattiloitani :D, jotka toistaseks vaan tyytyy odottaan vintissä sitä asuntoo. Ulla jatkoi tätä riparikasvatusta (siis kummikasvatusta) ja sain siltä koraalikirjat ja nuoren veisukirjan. Kiitti Ulla että kuuntelit mua talvella kun valitin kuinka vihaan soinnuttomia kappaleita... Kattellaan jos sitten ensjouluna osaisin vaikka ton Hoosiannan ja silleen ;D
 Edustin pihalla reinoilla kun en äkkihätään löytänyt mitään muutakaan, en edes omia reinojani, vaan isän reinot :D Meeri on vaan niin jäätävän kaunis, että oli pakko laittaa tää kuva tänne:) Mun skopa heräs taas uudestaan henkiin JA MÄ AJOIN SILLÄ ....pihassa ympyrää ilman kypärää (Y). Aijai kyllä sitä nyt vaan odottaa yhä enemmän ja enemmän että pääsis ajaan. Vaikka onhan toi skopa jo vanhus, olen sille syvästi kiitollinen jos se vielä tän kesän jaksaa paahtaa ja kestää mun laulua ja huutoa :)
 Mä odotan jo niin kesää ja sitä kun pääsen kuvaan kaisan kanssa kaikkialle. Jos tänäkesänä on säitä, me niin mennään jonnekkin muuallekki ku Iidesjärven rantaan mä niin lupaan tän! :D

3 kommenttia:

  1. kauniiita kuvia !!!:) tykkään kovasti tuosta sun asusta:)

    VastaaPoista
  2. haha Heli toi asu oli joku niin randomi kun kaikki mekot näytti niin tyhmiltä :(
    mut siitä huolimatta kiitooshelii<3

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista