Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2012-01-12

You're FUCKING perfect!

 Olin hammaslääkärissä. Vihdoin. En oo odottanu tätä kun 7 vuotta. Haluan eroon vamppyyri-imagostani silläkin uhalla että se olisi auttanut minua saamaan Edward Cullenin (läppäläppänäxD). Niin siis pointti oli se, että tulen jossakin enemmän tai vähemmän läheisessä tulevaisuudessa (okei, enemmän kaukaisessa) saamaan jonkun sortin raudat, en tiedä vielä että mitkä, mutta luulisin ainakin vampyyrihampaita koristavan telaketjut (ihmettelen jos ei, tai ihmettelen että mikä muu niihin pystyisi :D) ja alahampaita sitten jotkut josta en vielä tiedä. Hampaitteni tuomio oli: "Kenossa, poskissa on liikaa tilaa, ne menee väärin ja nämä ja nämä on vinot ymsyms" Ihana nekalan hammashoitola olisi edes VOINUT KERTOA näistä ongelmista jotta olisin voinut lähestyä muuta hammaslääkäriä HIEMAN aikaisemmin :D, no ei voi mitään.
Vaikka Emman reaktio tähän oli "Et voi tehdä sitä", sanon että voin.
 Tein tänään mahtavan lumiukon. Okei, tiedätte tämän facebookista. Mutta halusin vain kertoa, että tein sitä niska limassa. pallot meinaan painoi! Rämmin lumessa farkuilla kunnes ne olivat likomärät ja piti vaihtaa toppahousuihin. En ollut tehny lumiukkoo oikeesti ikuisuuksiin. Varmaan joku 5v. viimeks. Tähän tosin panostin vähän enemmän ja veistelin sen veitsellä. Tuli ehkä vähän pyöreämpää kuin normaalisti ja toi kynttiläkin on aika söpö. Toivottavasti Jörö pysyy pihalla pitkään :)
Ainiin se bilsan koe :D, odottelen 12 pistettä ja kokeesta kerron sitten lisää kun tiedän kutsuuko uusinta vai ei :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti