Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2012-01-07

Someone is waiting nuclear disaster

 Kuten näkyy, toinen odottaa ydinvoimakatastrofia ja toinen facepalmaa (luultavasti sille ydinonnettomuuden odottajalle) Jihuu mikä päivä. Itseasiassa oli ihan mukava. Herättyäni, iltapäivällä, Kaisa tuli meille, eikun siis mentiin pihalle ja sitten päädyttiin pihalle, eikun siis meille, koska pääni oli jäätymispisteessä. Keksittiin myös loistoidea (?!) Siitä huomenna lisää. Illalla mentiin vielä vahtimaan Katria ja Siiriä, sekin oli hyvin mukavaa. Kaisa löysi monta kiinnostavaa lelua ja leikki niillä sitten loppuillan, minun soittaessa pianoa tai tekiessä paahtoleipää ja teetä :D Kotiin päädyin 10 ja sitten olikin armoton X-factor putki meneillään. En koskaan kuvitellut sanovani näin; mutta mielestäni Justin Bieber on jo aika hot :DD Ei huoh. Tää neljän seinän sisällä asuminen alkaa jo vähän vaatia veronsa...
 Mielestäni näytän ihan Laelatilaelaalta, if you know what i mean ;D.Ihme kehari kyllä joo, mutta mikäs siinä jos se saa naurattamaan. Toi mehiläisen elokuva on muuten täynnä vääryyttä, siis se on hyvin epälooginen ja siinä on vääriä asioita. Huoh. Niistäkin sais erillisen postauksen :D + Säärystin eteneeeeee :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti