Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2012-01-11

Bubblegum isn't good for me


Pikainen postaus. Musiikin tunti oli monella tapaa naurattava :D Laitettiin Hangoverin sanat Google kääntäjään ja lopputulos sai aikaan aikamoisen naurukohtauksen itse kullekin. Parhaana jäi mieleen "Eilen sain roskakorissa", kun enkuksi se menee "I got a little bit trashed last night". Sitten yhtäkkiä oltiinkin tekemässä jotain ihme omaa versiota siitä suomeks mikin kanssa O.o :D Arvatkaa vaan kuka hoilas lopputunnin ja matikan tunnin "Sain krapulan, whoOOoo!"

Toinen juttu. Tänään, tai mahdollisesti sortuessani vielä tänään, huomenna aloitan purkkalakon. Ja jos nyt yhtään satutte minua tietämään voitte vaan kuvitella, että tää on mulle sama kun joku pitkään tupakkaa polttanu yrittäis lopettaa :D Mä oon vetäny purkkaa suunnilleen koko elämäni, okei siitä asti kun älysin että sitä ei oo tarkotus tunkee nenään että äiti saa kaivella sitä pinseteillä<3 Joka tapauksessa siis. En oo koskaan välittäny mistään makupurkasta, vaan perus xylitolista. Yöllä ei saa unta (tää ei kyllä oo enää niin paha:D) jos suussa ei oo purkkaa ja kiloja pamahtelee lisää jos hampailla ei oo purkkaa mässytettävänä (koska silloin syödään siis jotain muuta). Mitä mun elämä tulee oleen ilman sitä? Pahanmakuista suuta ja kolisevia hampaita luultavasti :D No, kaikkee voi kokeilla ja tässä taas yks näistä Hanna älynväläyksistä. 

Mukava lumisade tuolla. Ja siis se on täysin hyvä asia. Että siellä osaa olla kaunista. Nyt mä meen vähän paneutuun bilsaan, saa nähdä moneksko tunniks tänään nukahdan kirja naamalla :D Onneks Hiisivuori kuitenkin vähä kerto kokeesta, joten osaan valmistautua. Kertaan opiskelen ainakin sanaston, proteiinisynteesin, fotosynteesin, soluhengityksen, solun osat, ja vaikka mitä muuta, huoh ;o. Kirja on loputon :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti