Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2012-01-28

PÖÖ, nyt on pelättävää!

Joskus mietin, miksi ikinä luovuinkaan vuodatuksen blogistani (joka edelleen on olemassa, aiettä niistä jutuista saa hyvät naurut lieneeköhän kirjoitettu joskus seiskaluokalla:D), koska en tiedä parempaa nimeä kuin vuodatus omalle blogilleni. Koko ajanhan on jotain vuodatusta täällä meneillään.

Joka tapauksessa kun kello on vasta puoli 10! Whaat? Ajattelin tulla vielä pikaisesti avautumaan teille Putouksesta. Siinä on paljon hyviä sketsejä tai no ei oikeastaan edes sketsejä vaan hauskoja juttuja :D, no eniten kuitenkin nauroin tänään Hieno Åhlgreenille, ensinnäkin se sen jumppa, pientä rajaa :D:::D:DD Vähemmästäkin nauratti niin siinäkös sitten vasta hajosin O.o. Enemmän kuitenkin itseeni iski, tai siis parhaana lauseena pidin sitä jotain että "Kaikille laihduttajille ja karppaajille paras vinkki on TURPA KIINNI" Mulla meni eka tunnetusti ihan hemmetin pitkään kun mietin että mitä v*ttua mitä hauskaa tossa oli, kunnes vasta tajusin.

Oon taas ihan hurahtanu kottikärrykävelyyn. Kiittäkää vaan Kaisaa joka siitä puhu :D, eilinen ilta meni sit kottikärryillessä, ah se on niin hauskaa, sitä vois kyllä tehdä useemminkin. + Että oon myös ihan hurahtanu tohon "PÖÖ, nyt on pelättävää" lauseeseen, joka on mun isän uus insideläppä. (Kyllä tiedän mikä se oikeesti on) Nyt ilta jatkuukin Uutisvuodolla Haavisto vs. Niinistö, kattellaan sitten niitä mäkkäreitä myöhemmin :))



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti