Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2012-01-18

Tuesday evening with Moomin

Mahtavaa, tämä latautui! Ja pelittää mahtavasti myös HD:nä :D (jota suosittelen, kun vaivalla järkkärillä hei kuvasin :D ja toi 360p on aika jäätävää). Äänikin on nyt superhyvä verrattuna tähän jäätävään läppärilaatuun, josta ei kuulu mtn ees nupit kaakossa :D. Naamani ja hiuksenikin on kivasti, tässä tulee sit samalla sitä naamapostausta ihan urakalla. Voi että tekis mieli kuvata näitä vaan koko ajan, mutta toi 4h latausaika 4min videolle ei oo kivointa mitä tiedän.
Ehkä parempi että tein tän jo eilen, koska tänään kuvatulla videolla naama ei olis enää ollenkaan noin ilonen, eikä asioissa olis muutaku angstausta :D

Ps. Tajusin tänään koulussa, et mulla on kokoajan kauhee pepsodentti naamalla, syy: tuntematon.

4 kommenttia:

  1. IHANA TÄÄ LOPPU TÄSSÄ!!! ja muutenki, lisää näitä hänä!

    -KIIA

    VastaaPoista
  2. siippainen :D ja haha Kiia :D, teen jos hermot kestää tota lataamista :DD

    VastaaPoista
  3. tykkäsintykkäsintykkäsin!:) ompas herttanen hame ja voutsivou tuo punanen paita, iha mieletön:)

    VastaaPoista