Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2012-01-26

Silmäripset mua kutittaa, ne poskeani kuin höyhen koskettaa

 Pitkän tauon jälkeen latasin vihdoin kameran :D ja pitkän etsimisen jälkeen tavoitin ryhmänohjaajamme ja sain ensi jakson lukujärjestyksen. Vasta sitä kirjoittaessa kalenteriini tajusin, että mulla on viikon jokaisena päivänä kemiaa, yhtenä vielä tuplaten :D Ei herranen aika. Kuvissa seikkailee muuten mun uusi piponi, toisin sanoen tuollainen siitä nyt tuli ja tuolta se näyttää tupsun kanssa, tykkäään paljon, se ei edes latista kiharoita, juuri niinkuin suunnittelin!
 Käteviä tällaiset "vahinko-otokset" kun niillä voi olla oikeestikin jotain merkitystä, tälläkin otoksella voin nyt kiteyttää oman päivittäisen meikkaamiseni yhteen vaivaiseen kuvaan. Kuvasta löytyy siis ainot käyttämäni meikit (jollei juhlalookkia lasketa mihin kuuluu näiden lisäksi ripsiväri). Paras naamarasva ainakin toistaiseksi on todellakin tuo Payotin Hydra light tai jotain sinne päin. Ei synnytä finnejä ja on mukavan ohut että sitä todellakin voi laittaa aina jopa aamuisin ennen koulua. Sitten Lumene Natural Coden meikkipuuteri vai mitä kummajais nimeä se nyt käyttääkään, joka tapauksessa siis oon ollu puuterivastustaja siitä asti kun ymmärsin jotain meikkaamisesta, syytä en tiedä, sen laittamisesta lähtee aina sellanen ärsyttävä ääni, liekö se osasyynä tähän vihaan :D Vihan kuitenkin kumosin ja sorruin tuohon ja no, onneksi sorruin koska erittäin hyväksi olen tuon havainnut :D Oikealla on Natural coden meikkivoide, joka on oikeesti varmaan 3 vuotta vanhaa (mä en todellakaan ole meikin suurkuluttaja), mutta se menee tänäkin päivänä pahimpian ja punaisempien finnien peittämiseen, koko naamaan ei tollasta tekis mieli levittää vaikka oliskin uus. Ja sitten vasemmalla on uusin ostokseni johon piti sortua kun Kaisan käytössä sen niin hyväksi totesin. Rakastan sitä koostumusta yksinkertaisesti :D Oho, tulipa tästä selostus, joka tapauksessa vasemmassa takanurkassa on vahani, joilla tähän enemmän tai vähemmän kasvaneeseen tukkaan yritetään saada sekasortoa :)
Meinas tulla tänään itku bilsan tunnilla kun olin niin kujalla että miten sileästä sarvellisesta marsusta voi tulla haukkuva himalaja kani (Okei :D, sekoittelin tossa tahallaan tehtäviä keskenään). Ei auttanu siinä Sannan selitykset, vähän aikaa olo oli niin toivoton et olis tehny mieli mennä sen pöydän alle nukkuun. Onneks sitten joku iski mua tikalla älyaivoon ja yhtäkkiä ymmärsinkin niitä tehtäviä. Iloitsin sitten niiden osaamisesta koko lopputunnin :D, nyt täytyy jatkaa risteytyslinjalla koska en haluis kusta bilsaa ja saada 4, haluisin oikeesti ymmärtää noita. Huhhuh. Mukava viikonloppu tulossa koulukirjojen kanssa, en jaksa miettiä uusia opiskelutapoja vaikka ehkä olis tarpeen ja muutenkin väsyttää. Tästä koeviikosta ei hyvää seuraa, mieluiten aloittaisin vaan heti uuden jakson ilman tän jakson kokeita :D
ps. Sain vihdoin! niistä jääpuikoista kuvan
Päivän loppukevennys olkoon tämä. Painoin vahingossa jotain näppäinyhdistelmää jota en nyt kykene muistamaan, no sieltä aukes Tehtävänhallinta, jolle en sinänsä hajonnut. Hajosin vasta sitten kun katseeni harhaili tuonne vasempaan alanurkkaan "Tilastoja nörteille" :DDDDDDDDDDDDDD::D En tie mitä hauskaa tossa on mutta mua naurattaa ainakin hirveesti, jotenkin ei tollain voi lukee jossain virallisessa tehtävänhallissa?! :O

2 kommenttia:

  1. Voi ihanaaa Hannaaa :):)) Kauniita kuvia (jälleen...) ♥

    VastaaPoista
  2. :D TILASTOJA NÖRTEILLE... onks toi todellista.

    VastaaPoista