Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2012-01-28

Ruosteluistimia ja piruetteja


Löysin luistimet kaapin pohjalta vihdoinkin, tosin rakkaat Princessini ei olleet ihan niin kiiltävässä ja ehjässä kunnossa kuin ne olisivat voineet olla, mutta ei kyllä mun luisteluani haitannut. Vähän ilmastointiteippiä ja talouspaperia niin ah, jopas oli taas hienon näköset :D Olin suunnilleen jo unohtanu miten niillä kummajaiskengillä edes liikutaan mut pienen muistelun jälkeen osasin taas kaiken saman kuin ennenkin ja iltapäivästäni tuli hauska. Kyllä mä tiedän että Kaisakin siitä tykkäs, vaikka niin olis mielummin ollu kotona lukemassa kokeisiin... :D Onneks ulkona oli vaan joku -8 niin pystyin pukeutuun hupparitaktiikalla, on jotenkin mukava luistella näytämättä jättiläiseltä tai michelinukolta, hupparilla liikkuminen on vaan sulavampaa.
 Tällä hetkellä olo on laiska, ei huolta huomisesta ja hymykin on huulilla kun Opossumi päivittykin ajateltua aijemmin :) Nyt meikäläinen taitaa ottaa pienet torkut, jotta jaksaa varmasti illalla syödä tortilloja ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti