Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2014-01-09

Väsynyt ja kotona

Terve täältä Suomen maaperältä! Tässä on nyt kyseessä ihan pikamoikat, koska tosiaan se kolmen kilometrin läksypino ei ole pienentynyt vielä yhtään. Eikä väsymyskään ole oikein poissa. Mutta tämä väsymys on kyllä pitkälti tämän pimeyden syytä. Olin siinä yhdeksässä päivässä ehtinyt jo ihan totaalisesti unohtaa, että täällä tulee oikeasti pimeää kolmelta... Ihan käsittämätöntä kuinka sen pystyy unohtamaan, ja niin nopeasti tottuu siihen että päivän pituus 12h yön pituus 12h. Oli se kyllä ihanaa kun oli selkeä päivä ja yö, täällä Suomessa ne tuppaa aina menemään ihan ristiin, jompikumpi on aina toista reilusti pidempi. Heräsin tänäaamuna viideltä, mentyäni eilen seitsemältä nukkumaan. Söin sitten viideltä aamulla fetasalaattia ja tuijotin McLeodin tyttäriä ja löhösin sohvalla. Olinkin täysin pirteänä siihen asti, kunnes pääsin matikan tunnille... Plyäääh! :D

Meillä on sitäpaitsi vielä ihan joulu, kun äiti ja isä ei ollut raaskinut edes kuusesta luopua :D Ja meillä on kuulemma viikonloppuna uusi joulu, jos tulee lunta tai edes pakkasta... :D

Mun huone oli siisti, ennenkun purin ton mun 16 kilosen matkalaukun tänne. Mistä tätä tavaraa nyt näin pyllähti :D Ja mihin tämän kaiken pistää. Voi vitsi muistin taas kuinka matkalaukun purkaminen on perkeleestä.

Yks postaus on vielä Singaporesta kirjoittamatta, eli se mitä päädyin vikana päivänä sitten lopulta tekemään. Tai noh, ehkä kaksi, kun kuvasin tänään nimittäin vielä eräänlaisen ostospostauksen. Halu noiden kahden postauksen tekemiseen nyt on suuri, mutta ehkä mun täytyy vaan pitää tosiasiana sitä seikkaa, että mun t ä y t y y laskea matikkaa nyt eikä viidestoista päivä. Odotan viikonloppua niin paljon, koska se tulee mun osaltani olemaan ainakin lauantai nukkumista. Tarvitsen unet ennen tähän armottomaan koulurytmiin palaamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti