Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2014-01-19

Michelin-minä!

Mistähän ihmeestä se johtuu, että tuota takkia on meinattu heittää pois varmaan kolme vuotta ja siitä huolimatta se yhä on kaapissa. Jossain elämänvaiheessani tuo tuntui hieman tylsähköltä eikä minulla ollut sille tarvetta. Mutta nyt olen huomannut, kuinka mukavasti se piristääkäään kylmää kuvaussessiota tuolla värikkyydellään olematta silti ihan täysi mammutinkorvike. Onhan se lyhyt, mutta jos alla on tarpeeksi pitkä huppari, ei lyhyys ole ongelma eikä mikään. Otan sen hyvin usein esille, jos tarvitsen takkia joka ei näytä aivan kohtuuttoman ulkoilulliselta ja jota voi hyvillä mielin käyttää vaikka farkkujen kanssa. Tosin näillä pakkasilla farkut pysyttelevät tiiviisti kaapin suljettujen ovien takana, jos ollaan lähdössä haukkaamaan happea. Nyt ei ole farkkusää. Ja noh, kyllähän minä tuossakin aika Michelinukolta näytän, mutta hei se on talvitakki. 

Oltiin Kaisan kanssa siis pienellä kuvausretkellä, koska olihan tuo sää nyt aivan ihastuttava! Huomattiin, että Iidesjärvellä oli paljon kävelijöitä ja liityimme seuraan. Tuli aivan ihana kevättalviolo, kiitos tuon järvenjään ja auringonpaisteen. Rakastan näitä tällaisia päiviä jotka jatkossakin tulevat tuhoamaan lukuaikaani!

Edelliseen postaukseen kommentoneille kiitos kannustuksesta :), en tiedä olitko jälleen asiaa puhuva anonyymi Sanna vai Elina vai joku ihan muu, mutta tuo paikanpäälle hakemustenvientikään ei aina onnistu kun niin monessa paikassa käsketään netin kaavakkeiden kautta tai sähköpostilla lähetellä :/ Mutta niin, en minä vielä tämän vuoden osalta ole toivoa menettänyt, nyt on sentään vasta tammikuu :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti