Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2014-01-03

Marina Bay Sands & Gardens By The Bay osa6

 Tässä postauksessa on sitten ihan ihan liikaa kuvia, pahoittelut :D 

Mun piti lähteä äsken uimaan, mutta kun sade sattuikin yllättämään, niin tässähän on hyvää aikaa taiteilla teille postausta eiliseltä.

Mä olin jo etukäteen ajatellut ja hieman säätiedotuksia seuraillen päättänyt, että viikonloppuna teen retken Marina bayhin, koska viime kerralla siellä ollessamme se vähän niinkun jäi viimetippaan ja mentiin sinne kamalan sumuisella ja sateisella säällä. No herättyäni eilen siihen, että ulkona oli kirkkaan sininen taivas, en ihan hirveän kauaa miettinyt mitä tehdä. Ja olen myös oppinut täällä, että luota sääennustuksiin 0% (okei kopkopkop) Istuin aluksi altaalla reilun puolituntia, ihan vaan koska aurinko ♥.
Seikkailtuani metroasemalta skyparkkiin, okei oikeasti muistin reitin ulkoa mutta silti :D, ja pienen jonotuksen jälkeen pääsin taas ihailemaan näitä ihania maisemia. Tällä kertaa jopa hienompia, kun tuo Gardens by the bay oli valmis, eikä sellainen jokasuuntaan rakennustyömaa... :D Tuonne formulavarikollekin (oletan että se on se), oli ilmestynyt katsomo, jota siellä ei kyllä viime kerralla ollut.

Mulla oli ihme poikakampaus, niinkuin joka päivä täällä. Tukka ylhäällä ja kiinni. Ei se varmaan sivusta sellaiselta näytä, mutta edestäpäin katsottuna kyllä. Voi vitsi äiti ja isä, olisittepa näkemässä nyt tämän teidän ihannoimanne tyylin joka päivä mulla :O! Olkaakin iloisia vaikka ette sitä olekaan näkemässä :D
Noiden ilmapallojen arvoitus tuolla vedessä ei muuten koskaan selvinnyt, siellä ne näytti olevan vieläkin, tosin ilmat pihalla -versioina. Heh.

Eilinen oli kyllä rahan suhteen tuhluripäivä, mutta kerrankos sitä nyt tällaisiin nähtävyyksiin menee. Okei en kyllä oikeasti laskisi tähän metrolippua mutta ehkä nyt tämän kerran. Eli siis metrolippu sinne ja takaisin, 2$, pääsy skyparkkiin 23$, kävely ihmesillalla pahus unohdin jo :D 3$ tai 5$, sisäänpääsy puutarhoihin 28$, jääkahvi 6,50$, ruokaostokset 10$. Eli siis reilut 40 euroa. Onneksi tänään on menty epätuhlurina, rahaa käytetty vain orchid gardeniin 5$ :D Pihi-Hanna Okei kattellaan vaan kunhan saan raahattua itseni Bugisille... hehehehaahah aaaaa odotan sitä niin paljon. Nimimerkillä ostin sieltä parhaan laukkuni ikinä jollain viidellä eurolla ja jota oon käyttäny aktiivisesti nää kaks vuotta. Odotan samanlaisia löytöjä myös tältä vuodelta.
Toi puutarha oli niin hieno. Ja koska oli niin hieno sää se teki tosta vielä entistä hienomman! Tosin alko kyllä jossain vaiheessa kaipaan jo aurinkorasvaa. Mitä hitosta mä nyt taas olisin voinut tajuta, että on tällänen ylipaahtopäivä. Menin myös sinne ylös millelie sillalle joka kiertää noita aurinkosähkökeräimiä. En olis uskonu, että jo niin matalalla tuulee niin paljon. Se silta myös heilu ihan kivasti tuulen mukana ja naureskelin siinä okei ei olis saanu parille naikkoselle jotka oli ihan itku kurkussa että se putoo tai hajoo tai jotain muuta vastaavaa.

Tosta heilumisesta tuli mieleen, että pari ekaa päivä täällä mä tunsin välillä sellasta olematonta, siis päänsisäistä, heilumista. Sillee että kun seisoin paikallani, niin musta tuntu että olis ollu jotain lentokoneen ilmakuoppia tai vaihtoehtoisesti oisin tuntenu sen metron heilumisen. Siis vaikka seisoin ihan kadulla :D
Hanna joko riittäis kuvat tosta hotellista? :D

Menin katsastamaan myös ne uudet puutarhat, Flower Domen ja Cloud Forestin. Molemmat oli ilmastoltaan viileitä. Toinen kuiva ja viileä, toinen kostea ja viileä. Siellä kuivassa oli kaktuksia ja sellaisia muita karuja kasveja, sekä sitten esim. Etelä-Amerikan ilmaston ja Välimeren ilmaston kasvillisuutta. Siellä oli myös ruokaa, siis tomaatteja, paprikoita, kaaleja ja chilejä kasvamassa, tuli ihan kotoisa olo jostain syystä :D Siellä oli myös järkyttävän kokosia joulutähdistä tehtyjä joulukuusia, sellasia 2x mun pitusia, sekä tietty aiheeseen kuuluvia poroja :D
Tässä märemmässä versiossa oli sitten heti ovella tollanen helkkarin kokonen vesiputous, joka kasteli jokaisen ohikulkijan :D Mutta ei se haitannut, koko paikka oli muutenkin niin kostea, että aina jostakin tipahteli vettä päähän. Tää oli ehkä siten hienompi, että täällä noustiin hissillä "ylimpään" kerrokseen, josta sit käveltiin tuolla ilmassa sellaista systeemiä aina kerros kerrokselta alemmas. Vierailun arvoiset paikat kyllä olivat.
Poistuttaessa sitten käveltiin tällaisen kamalan syyllistävän ilmastonmuutoshuoneen läpitte, nimeltään +5 degrees. Hetken jo elättelin toiveita, että täällä pääsisi kokemaan livenä Suomen lämpötilat, kunnes tajusin, että joo no ehkä se tarkoittaa ilmaston lämpenemistä... Tyylillä "Sinä siellä tulit tänne Suomesta asti, miltä nyt tuntuu, kun sinun lennättämiseesi käytetty kerosiini tuhosi maapalloa tämän ja tämän verran" :D Okei, tollasta oloa lukuunottamatta nuo erilaiset diat oli kyllä tosi mielenkiintoisia ja tosi havainnollistaviakin.
Joo ja hotelliin palatessani sain huomata hienon yllätyksen, että tuo paneeli, mistä suunnilleen kaikkea, vessan valoa lukuunottamatta, säädellään oli rikki. Epäilen että siivoja oli sörkkiny sähköjohtoja. Ei siinä nyt sinänsä mitään muuta haittaa ollut, kun että en pystynyt säätelemään tota helkkarin ilmastointia = musta oli hyvää vauhtia tulossa lumiukko. Menin sitten valittamaan siitä. Yllättävästi ne ei tajunneet resepsuunissa yhtään mitään, tai siis luulivat, että en ollut laittanu korttia seinään tms. Sitten sönkkäsin siinä, että EI VAAN SE ON RIKKI!! :D Lupas sitten lähettää huoltomiehen, ja tänään aamupäivällä vika oltiin korjattu jeejee, ei enää tarvitse olla lumiukkona.

Ainii kysyivät huoneen numeroa ja mulla tuli ihan totaalinen blackout siitä, mikä on nolla enkuks :D Yritäppä siinä sitten tavata lukua 1201, kun et muista nollaa.. Hetken mietittyäni se sit onneks muistu mieleen.
Loppuun vielä mun kuulumiset tuolta puutarhalta.

1 kommentti:

  1. voi ihana kuulla sun ääntäsi. kivaa että sulla on sielä yksin kivaa! :-D

    VastaaPoista