Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2014-01-01

Happy new year 2014! osa4

Niin elikkäs hyvää uutta vuotta kaikille! :) Täällä on kyllä jo aamu ja minä jollain reilun viiden tunnin unilla jälleen hereillä, mä en vaan  pystynyt herättyäni enää nukkumaan vaikka reilun tunnin yritinkin :D Hanna opettele nyt nukkumaaaan raaah! Kai sitä täytyy taas päivällä tulla nukkumaan ja pilaamaan unirytmiä entisestään :D

Eilen lähdin uudestaan kaupungille siis yhdeksältä. Menin metrolla City Hallille ja herran jumala siellä oli porukkaa. Menin vaan massan mukana sinne minne muutkin. En ole ikinä nähnyt niin montaa poliisia tai vartijaa missään livenä :D Niitä oli joka kadun kulmassa, ja joka kadulla oli jotain aitoja. Enkä kyllä ole nähnyt näin paljoa ihmisiäkään, jos tähän ei lasketa jotain studiamessuja joissa ne kaikki on jollain 100m/100m alueella... Kaikki paikat, mihin olin aiemmin suunnitellut meneväni, olivat yllätysyllätys aidattuja :D Kulkeuduin massan mukana Marina Bayhin, jossa oli joku konsertti täynnä epilepsiavaloja ja bilemusiikkia. Olin hakenut sopivaa paikkaa niin kauan, että kun vihdoin sellaisen löysin ja mun jalat huusi hallelujaa niin istuuduin alas puoleksitoistatunniksi ihmettelemän sitä ihmispaljoutta. Okei juttu ei nyt luista.

Kun vuosi vihdoin vaihtui, mun takana oli jotain superäännekkäitä ja innostuneita intialaisia, jotka koko ajan huusi ja hyppi ympäriinsä :D Ilotulitus oli tosi hieno, vaikka siinä alle puolen välin sitä savua oli niin paljon, etten enää nähnyt koko Marina Bay Sandsia yhtään missään :D

Ilotulituksen loputtua ymmärsin, mihin niitä jokaista poliisia yms tarvittiin. Kun koko se ihmismassa lähti vyörymään pois sieltä rannalta, se oli melkoinen näky :D Ei siellä mitkään liikennevalot toimineet,vaan poliisit päästi aina vähän matkaa joka jonosta ihmisiä haluamaansa suuntaan. Jonotettiin ensin kiltisti joku puoli tuntia, että päästiin pois sieltä rannalta, jonka jälkeen löydettyäni metroaseman odotin seuraavat puolituntia metrojonossa päästäkseni takaisin hotellille.

Huh että sellainen uusivuosi :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti