Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2015-05-01

Vappuja ja perkuleen hyviä munkkeja!

Heipäheii ja oikein munkkien täyteistä vappua kaikille! 

Eilen juhlistettiin vappuaattoa Kiian tupareissa. Oli oikein makoisia tarjottavia ja kämppäkin tosi kiva! Illalla siirryttiin keskustaan, piti mennä Miamiin, mutta koska se oli  k20 ja kaikki eivät olleet 20 vaihdettiin suunnitelmaa. Tai siis oma alkuperäinen suunnitelmani oli tietenkin lähteä kymmeneltä kotiin nukkumaan, mutta yeah right... Muut jäi jonottamaan Unioniin (tosin heidän suunnitelmansa muuttui myöhemmin kai) ja itse lähdin metsästämään K baaria jalat hoosiannaa huutaen. Oli fiksu valinta laittaa korkkarit, mutta mistä minä olisin voinut sitä patikoinnin määrää tietää. 10 yli 1 bussilla sitten tultiin Ellun ja muutaman haalarihemmon kanssa. Yösyöpöttelin päivällä ylijääneen kalan ja keittokinkkua. Oli tosi outoa olla olematta Koskenrannassa. Käveltiin siitä läpi ja voi vitsi niitä nuoria ihmisiä :D Tunsin itseni jotenkin odotettua vanhemmaksi. Heh. 

Tänään meillä oli lahnamiittinki. Hengattiin meillä lopulta tosi lahnausmeiningeissa. Ei jaksettu edes pelata. Väänsin munkkeja, joista tuli kyllä ylivoimaisesti parhaita ikinä. Ei voi muuta tässä nyt sanoa. Kaikki ihan sanattomina syötiin niitä, äiti yritti tarjota tytöille lisääkin, vaikka mä kovasti vastustelinkin. Kaisa totes, ettei musta varmaan ikinä tuu sellasta tuputtavaa mummoa, kun haluan syödä kaiken itse. Totta. Mutta tosiaan. Ei hitto ne munkit, en kestä! Juotiin myös simaa ja lahnat tyhjensi tehokkaasti meidän jääkaappia xD. Kuten aina.

Ennen ruokaa otettiin tyylikkäitä perhepotretteja. Isällä oluthattu ja mulla sekä äidillä yo-lakki. Tuli hassunhauskoja. Näköjään meikäläisen lantio on leventynyt eteen sivuille ja taakse, mutta murehtikaamme sitä sitten huomenna. Mennään vaikka lenkille. Tänään on päkiät hieman olleet kuolleet, kiitos eilisten korkkareiden. En jaksanut edes vapputorille raahautua :D, mutta ehkä tää silti voidaan laskea ihan vapun viettämiseksi.

5 kommenttia:

  1. Taisi olla tosi munkkinen vappu,ölivat varmaan Tampereen maukkaimmat.Minä olen syönyt yhden sydänmunkin jossa oli huilloa sisällä. Eilen illalla kahviteltiin Pirkon kanssa tänään en ole nähnyt ketään enkä puhunut kenenkään kanssa. Vein roskapussit ja kiersin korttelin. Että sellainen vppu.Näkemisiin ja hyvää yötä. Mami

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu oli ne kyllä hyviä :p No onhan se ulkoilukin hyvästä :D Ja juu nähdään, tässä joskus lähipäivinä voisin poiketa.

      Poista
  2. Ihania kuvia, vaihteeks!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon että ymmärsit ton "vaihteeks" ihan sillei miten ssen tarkotinkin. Halusin vaan selventää xD

      Poista
    2. XDD joo ymmärsin varmaan sillee miten tarkotit! kiitos heli :*

      Poista