Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2015-05-14

Lakanasta pelottavaksi kymmenessä minuutissa

Ougaad mikä aloituskuva :D Yritetään elää sen kanssa. Video on omistettu Jennylle, koska oikeastaan hänen ideansa oli tämä.

En kestä oikeasti tota peliä. Tekis vaan mieli sulkea silmät ja mennä peiton alle piiloon ja kahdeltatoista katsoa, kuinka Suomi on jatkossa :D Meillä ei edelleenkään tarvitse välttämättä olla telkkaria auki tietääkseen pelitilannetta, kun alhaalta kuuluu hyvin selkeästi joko kiroamista tai taputtamista... hahah.

4 kommenttia:

  1. Aaaa ihana Hanna! Oot tosi kaunis! Vitsi ku itekki osais meikata tollei <3__<3 << sydänsilmät kuei täälä emojeja näy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah kiitti heli! <3 eikä toi nyt niin erikoinen oo, itekkin pystyisit ;)

      Poista
  2. Hanna mä niin tykkäsin tästä videosta, oot mun silmämeikki idoli! Lumenella on monia hyviä puutereita jotka (mullakin!!) pysyy pitkään :) esim. ne matt-sarjan
    Tai sit vois vaan ostaa sitä suihketta mikä kiinnittää meikin naamaan.. (yo päivänä laitettiin, korjasin tai lisäsin meikkiä 0 kertaa..)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kylläpä te nyt ylistätte :D, kiitos elluu<3 Mut joo täytyy kyl hankkia joku uus puuteri berkele, vaik tarvisin tota suihketta aivan hitsisti myös :D

      Poista