Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2015-05-20

Aurinkoista päivää ihmiset!

Ohhohhoijakkaa. Kello on paria kymmentä minuuttia vaille yksi. Ja minä olen ollut paria kymmentä minuuttia vaille yhdeksän tuntia jo hereillä tänään. Kyllä, huoltoasematyö ja puljun avausvuorot eivät anna työntekijän nukkua aamuneljää pidemmälle. Oli kyllä tosi outoa herätä aamuneljältä pirteänä kuin peipponen, oikeastaan oudompaa oli saada unta kahdeksan aikaan illalla ilman pimennysverhoja tai melatoniinia tai silmälappuja.

Älkää ihmiset oikeesti tupakoiko. Jumankekka mikä työ purkaa neljä laatikkoo kaiken maailman tupakoita, jotka ei edes lopulta mahdu minnekään. Ja asia, jota en varmaan ikinä tule tajuamaan, että voiko ne jokainen merkki oikeasti maistua jotenkin erilaiselta? Tässä varmaan sama tilanne, kun joku kysyisi minulta, että onko ruoka-, vispi- ja kuohukermalla oikeasti jotain makueroa... :D Eikö voisi olla vain L&M:n punainen, sininen, forwardi ja sitten PallMallin kaikki vihreät, mallun gold, nortti ja vaikka Al Caponen sikarit. Ja no ehkä joku chessu (miten tää lyhennetään kirjakielellä, puhekielellähän se on vaan tsessu :D) ihan vaan, koska niillä on kaikista hienon se itse aski. Eikä jotain pirun ice blasteja ja Kentin harmaata ja mitä kaikkia näitä nyt onkaan. En vain käsitä, eikä mun ehkä tarvitsekaan.

En eilisestä nukkumaanmenoajastani johtuen katsonut Euroviisujenkaan esikarsintoja. Katselin niitä nyt Areenasta ja en voi kun todeta, että ei helkkari Hanna. Siis mähän olen koko kevään (ok jotain pari kuukautta) suunnillen kuunnellut tätä Elina Bornin ja Stig Rästan Goodbye to Yesterdaytä. Jos selaatte esimerkiksi hieman taaksepäin, löydätte täältä otsikon, joka on ote kyseisestä biisistä "Why didn't you wake me up, I'm pretty sure I would have told you to stop" Löysin biisin kun olin kuuntelemassa The Beatlesin Yesterdayta. Googlasin tän biisin sanat ja huomasin, että tää on kuulemma joku Viron euroviisu. No googlasin noita vanhoja viisuja ja mietin, että minä ihmeen vuona tää on ollut, miks en muista ja miks tää ei voittanut. Kunnes nyt tänään tajusin, että no piru vie tämä on TÄMÄN vuoden viisuissa hahahah. Luojan kiitos tää on ennakkosuosikki. Ei ole ainakaan epäselvää, mitkä on meikäläisen tän vuoden suosikit. Go Viro ja Australia!! :D Ja on noi Pertti Kurikan Nimipäivät vaan niin symppiksiä :D!

ps. Postaus julkaistu yllättävästi tunteja sen kirjoittamisen aloittamisen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti