Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2015-05-05

Postimies Pate hyvällä tuulella


Posti on harvoin suotuisalla tuulella. Yleensä se ei tuo minulle mitään. Ja silloinkin kun odotan jotain postilta, niitä saa odottaa viikkoja. Tänään tilanne oli kuitenkin toinen. Rakastan, kun postista tulee jotain, kunhan ne eivät ole laskuja. Helin ja Oskun lähettämä korttikin piristi silloin niin paljon, että voihan pojat!

Sain vihdoin pitkään odottamani kirjan booky.fi:stä. Se oli siis toinen osa synttärilahjaani niiden meikkisiveltimien lisäksi, Light Plan. Se on siis sen aivosyöpään kuolevan miehen kirjoittama kirja. Kuvittelin sitä enemmän romaanimaiseksi, mutta se onkin täynnä vähän runon tyyppisiä ajatuksia. Oikeastaan se on siis paljon hienompi, kuin mitä aluksi aattelin. Ahmin sen varmaan tänään kokonaan iltapalaksi.

Postin kohokohta oli kutsu hammaslääkäriin. En edes tiennyt, että ketään kiinnostaa enää nähdä mua hammaslääkärissä, mutta mikäs tässä :D Positiivinen yllätys. Sydänsilmänä avasin tuonkin kutsun ja ilokseni huomasin ajan olevan Piipolle. En malta odottaa kesäkuuta!! Voisinkin tässä välissä käydä kuuraamassa kiskon...

Ja viimeisenä oli joku käännytysviesti Vuokkosilta. En edes muista, koska viimeeksi ne olisivat ahdistelleet mua postitse :D, ehkä joskus seiskaluokalla?!? Miten ne edes muistaa osoitteeni :o Ne ovat saaneet ilmiselvästi jostain tietää, että en kannata enää mitään kertakäyttöroskaa, kuten siteitä tai tamponeja *emojin violetti pirunaama*, kun heti ovat omaa selustaansa turvaamassa. Okei kuulin, että muutkin on saaneet näitä :D Noh, laatikonpohjan täytteeksi taitaa mennä. Olis nyt voinu olla ees jotkut trooppiset pakkaukset tms, mutta tollanen valkonen ja ruskee. Aika tylsää sanoisin. Noi on sitä paitsi liian lyhyitä potenssiin tuhat, joten en ole tyyliin ikinä edes voinut hyväksikäyttää tuotteitanne, kun okei ehkä vähemmän ympäristöystävällinen Libresse osaa homman tuhat kertaa paremmin. Vuokkoset pystyisitte parempaan.

1 kommentti: