Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2015-05-04

Herra Piisami ja pari muuta otusta

Kesä on totaallisesti menettänyt merkityksensä. No ei nyt ihan, mutta kun lukee blogeja ja katsoo vlogeja, niin monet selittää juuri nyt jostain kesäsuunnitelmista. Oletteko keksineet kesäsuunnitelmia, mitä aiotte tehdä, mitä haluaisitte tehdä??

No minä haluaisin käydä jossain Euroopan pääkaupungissa pienellä kaupunkilomalla, Pariisi, Tukholma ja Tallinna eivät tosin ole listalla. Haluaisin ajaa Nuorgamiin Juhannuksena. Haluaisin olla pari viikkoa mökillä (niin kenen mökillä?) täysin mökkifiiliksissä. Haluaisin mennä junalla Helsinkiin ihan vain koska en ikinä muuten menisi junalla. Haluaisin lähteä vaeltamaan pariksi päiväksi ihan vaikka vaan Kolille (kun lähempääkään ei mitään paikkaa löydy... :D)

Mutta tässä iässä kesät ovat työntekoa parhaimmillaan. Ei tässä iässä tehdä mitään kesäsuunnitelmia, ehkä sitten eläkkeellä seuraavan kerran. Tai ainakaan minä en tee. Enkä nyt mitenkään tarkoita, että kesätyöt olisivat typeriä, tarkoitan vaan, että olisihan sitä kesälomaa voinut joskus arvostaa _vähän_ enemmän, esimerkiksi yläasteella. Musta on varmasti hyvää vauhtia tulossa tulevassa elämässäni työnarkomaani, koska mun omatunto ei vaan kestä sanoa työnantajalle jotain tyyliin "mulla on tolloin juhlat saisinko sen vapaaksi" :D Enkä tiedä miksi avauduin nyt tästä asiasta.

Arvatkaa vaan kuka on täysin koukussa Suitsiin. Liian kuumia lakimiehiä lähettyvillä. Ei olisi ikinä pitänyt aloittaa mitään uutta Netflixistä, kun aina sitä saa katua :D Toisaalta, ehkä järkevämpää sivistää itseään jollain uudellakin sarjalla. Himottelee niin paljon Amerikan Netflixissä oleva Greyn Anatomian kymppikausi, mutta kun haluaisin ymmärtää edes jollain tasolla niitä lääketieteellisiäkin ongelmia, mikä ei englanninkielisistä tekstityksistä huolimattakaan ole kovin helppoa puuhaa, joten yh äh öööööäh.

Treffasin tänään rannassa Herra Piisamia, jonka huomasin oikeasti ihan vahingossa. Menin lähestulkoon veteen seisomaan, että olisin saanut lokeista parempia kuvia, mutta yhtäkkiä vieressäni uiskentelikin jokin pitkulaisempi ja karvaisempi otus. Niin suloinen!! Mulla ei ihan ollut mitkään lintubongarivaatteet, kirkuvanpunainen takki ja turkoosit lenkkarit, mutta yllättävän hyviä kuvia tuli silti.

2 kommenttia:

  1. oiettä olis ihanaa semmonen kesä, että voi mennä miten haluaa! ja silti olis rahaa kaikkeen! :D kuten sanoit, ehkä eläkkeellä sitten. :D
    piisamit pelottaa mua. ps. tsekkaa mun uus banneri!!

    VastaaPoista
  2. Kauniita kuvia "otuksistasi " Antoisaa jatkoa tälle päivälle ! Mami

    VastaaPoista