Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-03-02

Höyhensaarille

Noniin.

Hieman alkaa pieni paniikki tulla asiasta koulu, tai no ei niinkään siitä koulusta, vaan kaikesta työmääräästä jotka tuttuun ja turvalliseen tapaani jätin viimetippaan. Hohhoh.

Oltiin tänään keilaamassa porukalla, ai että oli mukavaaa. Eka olin hyvä, mutta sitten tapahtui jotain (joku magneettinen kenttä muutti kurssiaan) ja hävisin haha. Noh, aina ei voi voittaa ja yhdessäolo olikin tärkeintä.

Sitten hieman tuosta säästä. Suurena talvi-ihmisenä, pidemmän päälle jatkuvat plusasteet saavat minutkin aina lopulta iloiselle mielelle. Niin kävi viime viikon aikana, olin jo ihan tottunut siihen, ettei sitä lunta nyt olekkaan ja voi että. Yleensä se on kauhea toteamus että nyt alkaa taas lämmetä ilmat, koska kuitenkin, talvi heei. Ajattelin, että se perjantaipakkanen on vaan hauska vitsi, tai semmonen että eka on koko viikon sulaa ja sitten tulee kauhee pakkanen. Aluks ei ees luvattu mitään lumisateita, mutta mitä lähemmäks lauantaita tultiin niin ennustukset muuttu.

 Ja voi herranen aika paljonko tuolla on lunta. Enemmän kun koko talvena yhteensä? :D En meinannu päästä ovesta sisälle kun siinä ovella oli joku 20cm sitä lunta. Ja puolet tuli siitä portailta sisälle kun tuuli tuiversi kaiken mun mukaan. Menin sit tekeen vielä lumitöitä, tai lähinnä noi portaat ja siinäkin oli jo ihan hulluna kolaamista. Asiaa ei helpottanu se koko piha on yks luistinrata ja joo terve

en todellakaan pysy enää hereillä vaikka kuinka yritän joten hyvää yötä, huomenna rippijuhliin (onneks ei omiin, hitto siitäkin jo kolme vuotta muutaman päivän päästä :O)

Ja nyt kun mietin, en ees julkassu tätä postausta, voi luoja minä :D Nyt kyllä oikeesti sinne höyhensaarille lähden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti