Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-03-31

Kahden viikon blogger-loma alkaen nyt

Tässä nyt hieman näitä pääsiäiskuvia meiltä. Koeviikko-opiskelut meni perseelleen kun Juha, Pin, Daniel ja Pinin sisko Linda (hmm kirjotinkohan nyt oikein :D) tuli meille kylään. Siinä sitten istulkeltiin ja juotiin kahvia ja sen sellaista. Sain kuulla Juhalta ja Isältä, että mun pitää alkaa kunnallispoliitikoks ja tukkia tunneli. Selvä. 

Päivä kiiti huimaa vauhtia, taas. En oikein edes tiedä mihin tää päivä lopulta katos. Ehkä vaan tähän pääsiäisen viettoon ja sukulaisten näkemiseen. Danielin kanssa rakennettin tai siis koottiin semmosta mökkiä ja tehtiin junarata, Daniel yritti tappaa Niiskuneidin ja katottiin Karvista. Syötiin päivällä äitin ja isän kanssa ihan törkeen hyvää lihaa, se oli kääritty pekoniin ja siellä sisällä oli tuorejuustoo ja yrttejä ja makkaraa ja sensemmosta. Joo. Olen lihansyöjä.

En ikinä pidä tätä pääsiäislomaa minään, "vaan" neljä päivää. Mutta toisaalta tässä on taas ehtinyt tekemään mitään ja tajuamaan monta asiaa. Tää on sittenkin aika pitkä. Ja että multa ei irtoo enää mitään juttua tänne blogiin. Ei mulla oo mitään sanottavaa mistään. Perkele. 

Mitä jos teen nyt niin että palaan tänne kahden viikon päästä. Ehkä silloin on jotain kerrottavaa ja oon ees kasvanu vuosissa vaikka mitenkään muuten en oliskaan. Voisin päässäni siihen asti kehitellä kaikkee, jos on edes mitään kehitettävää. Turha tätä juttua on väkisin vääntään. Joten. Tapaamisiin.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti