Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-03-08

Money money money, must be funny

Irrottelen tässä parhaillaan mun viimeviikon yörautojen kuminauhoja toisistaan, jotta voisin käyttää niitä myöhemmin hiuksissani, tehdä vaikka semmosia pikkulettejä. Tää on oikeestaan tosi kätevää, koska joka perjantai saan näitä kaheksan lisää, ja viikkoja heinäkuuhun on vielä monen monta.

Herää kysymys, miksen suoraan marssi kauppaan ja osta uusia kumilenkkejä, jotka ei oikeastaan kuluta kukkaroa paljoakaan. No miksi menisin kun saan näitä kotoa "ilmaiseksi" (viime kerran hammaslääkärilasku ei ollut ilmainen, lähelläkään). No olenko mä sitten jotenkin pihi?

Tai onko pihiä että en osta uusia alushousuja kun kerran vuodessa max, vaikka uusille saattaisi olla käyttöä ja ne yläasteen housut voisi hyvillä mielin heittää roskiin? No en kun se vanhemmatkin on ihan hyviä, ja alushousut on mun mielestä ihan superrahastusta :O

Ja en oo edelleenkään luopunut täysin siitä "vaate saa maksaa korkeintaan 10€ tai muuten en osta" -periaatteestakaan, oon joutunu tosin vähän joustamaan kun esim. urheilurintsikoita /housuja ei irtoo ihan tolla alle kympillä. 

Toisaalta käyn ihan mielelläni kampaajalla ja pulitan moisesta touhussa kerran kolmessa kuukaudessa tai noh neljässä sen 40e, jotta näytän ihmiseltä. Eikä mua haittaa kun ostan "omilla" rahoillani jotain jugurtteja ja perusruokaa koska tekee mieli :D:D Mut toisaalta mietin tarkkaan haluunko pulittaa rahojani johonkin leffaan, josta en oo varma kuinka paljon haluan kattoo sitä. Äh, vaikeita tämmöset.

Ja sitten vaikka oon niinku omasta mielestäni pihi, niin siitä huolimatta joskus tulee semmonen shoppailufiilis ja huomaan et kappas joo nyt meni joku 100e ja ostin näin ja näin monet farkut ja 3 paitaa ja iphonekuoret ja naamarasvaa ja muotovaahtoo ja lakkaa jnejnejne ainii oho kangastakin. Mut ne on sit asia erikseen :D

Siitä päästääkin tähän päivään, ostin kevätkesäkengät H&M:stä 10e:llä, kun oltiin Ideaparkissa Veeran, Helin, Kiian ja Oskarin kanssa shoppaamassa. Mun mielestä 10e on ihan kelpohinta yhden kesän kengistä. Ne on samanlaiset kun viimevuonna (eriväriset tosin), tuli ainakin viimekesänä paljon käytettyä, itseasiassa niin paljon, että pohjaan tuli reikä, niillä oli helppo ajaa skopaa, ja uskon että kykenen niillä myös autoa ajamaan, joten passelit kaikenmoiseen kulkemiseen.

Miks ees aloin tänä perjantai-iltana miettii tällasia. En tie mistä mulle tuli moinen halu kirjottaa blogiin tästä, mutta välillä kai näinkin.

Ainiin, sain tänään lukion ja varmaan koko kouluaikani huonoimman numeron, ruotsin sanakokeesta tuli 5 ja oon tästä oikeesti tosi ilonen! Jes! Kerrankin en lukenu ja tuli paska numero. Sain kyllä yli puolet pisteistä, mutta 50% taulukot osaa olla julmia, ja teemasanastot. Mutta hei, saitte kuitenkin kaks postausta sen sijaan että olisin vetäny 10 tosta sanakokeesta :)

Nyt hyvät yöt en kykene enää pysymään hereillä.

Oli muuten tosi kiva päivä ja ilta. Kiitokset Helille kuskeilusta. Ja kiitokset kaikille seurasta :) Mukava perjantai, tästä on mukavaa herätä huomenna lauantaihin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti