Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-03-15

My week

Huono bloggaaja täällä taas moi.

Vihdoin on aikaa ja inspiraatiota tulla kirjottaa tänne. Mulla on tällä hetkellä taas ihan superhyvä olo. Vihdoinkin perjantai, vaikkakin tää viikko suorastaan lensi, just oli maanantai. Aurinkoista viikonloppua on lupailtu, joten mitäs tässä iloitessa. Tähän viikkoon on mahtunu niin paljon positiivista että en muista koska viimeeks :D

Alkuviikosta hiihtelin ja kävin lenkillä aika ahkeraan. Ei se innostus loppuviikoksikaan mihinkään ole lähtenyt mutta kerron siitä kohta lisää. Keskiviikon ajotunnilla oli tosi kivaa, johtui varmaan siitä, että oli eka kerta, kun en tunaroinu liikenteessä. No en mä muutenkaan oo tunaroinu, mutta lähinnä meinasin että en saanu autoon sammumaan mihinkään typeriin liikennevaloihin, kun sellastakin oon harrastanu, ja sain ajaa moottoritiellä sekä peruutin onnistuneesti ilman apua pihaan ja sain siitä nelosen. Vitonen on siis se paras... :D

Keskiviikkona oli koulussa kuntosalia ja torstaina suunnattiin heti aamusta Poltteelle liikuntatunnille. Ja nyt lihakset kiittää kyllä, ei onneksi yhtä pahasti kun sen edellinen crosstraining tunnin jälkeen. Ymmärrän nyt isän niskakipuja ja sitä kuinka vaikeaa se takin pukeminen voi olla.. :D Mutta Poltteesta sen verran, että ei se kyllä ole mun juttuni. En todellakaan maksaisi siitä rääkkäämisestä sitä hintaa mitä se maksaa. Siis tehokasta se on jnejne enkä minä muuta ole väittänytkään, mutta jotenkin ei, jos menisin salille siellä pitäis olla jotain tanssia, niin massalta kun nyt kuulostaakin :D Sori Iiris ja Kaisa.

Viimeisimpänä sitten asia jonka takia en oikeestaan oo ehtiny bloggailemaankaan kuluneella viikolla (on mullakin syyt). Luin nimittäin hikihatussa autokoulun teoriakokeeseen, siis tietty kaikkien miljoonan projektin ja kymmenien tuhansien matikan läksyjen lisäksi. Ja jonka sitten suoritin yhden typerän virheen kera tänään (Olisin halunnu 0 virhettä :'(, vähän oon huono), ensimmäisenä mahdollisena suorituspäivänä :D. Olin kyllä ihan paiseissa ku ne harjottelukysymykset on kaikkee niin ufoo että ei mitään rajaa missään. Ilonpäivä oli siis taas suuri kun Hanna Elvi Marille luki että koe on hyväksytty.  Nyt enää kuukausi odottamista, ehkä  tosin vähän enemmän jossen saa ajotunteja mahtuu mihinkää, toivottavasti saan. Hitsit sekin menee kyllä ihan supernopeesti ku koeviikot pääsiäiset keväät ja kaikki!

Tänään sitten perjantain viettooon, hyvät viikonloput kaikille<3 Palaillaan tänään tai huomenna. Ja jos vaikka tota kameraa jaksais kantaa mukana tässä auringonpaisteessa :)
-> nyt siivooomaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti