Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-03-25

Jouduin rankkasateeseen avaruuden laidalla

Jotain piristyskuvia viikonlopulta. Tänään on masennus ja kaikki ärsyttäää. Tekis mieli mennä nurkkaan hajoomaan pakkaseen. Mulla on tää olo aika usein, alkaa pikkuhiljaa meneen hermo tähän oikeesti...

Viikonloppuna oli kuitenkin ihan hauskaa. Pukeuduin noidaksi ja virvoin äitille ja isälle, tosin puhelimen välityksellä Rukalle. Näytän jopa ihan kivalta noilla noitavaatteilla ja meikillä, voisin harkita tollasta pukeutumista muutenkin :D. Meillä näyttää jo aika pääsiäiseltä kun on kaikkia noita tipuhörheleitä ja sensemmosii, ohraruohokin nosti tänään vihdoin itsensä mullan aurinkoisemalle puolelle. 

Meillä ei käyny sunnuntaina virpojiakaan, mutta se oli odotettavissa kun Ulla houkutteli porukkaa oikeen tollasella kyltillä, jäipähän mulle enemmän suklaata hehe. No okei, Katri ja Siiri kävi, ja niiden oksa, ainokaiseni, komeilee keittiön pöydällä ilahduttamassa mua :) Sunnuntai-ilta me maalattiin Kaisan kanssa munia, Kaisa tosin myös paperia ja pöytäliinaa, sekä syötiin pannukakkua ja tanssittiin bilemusiikin tahtiin. Ilta siinä sitten vierähtäkin ja läksyt jäi taas siihen myöhäisiltaan, mut who cares :)
Ihana sää oli koko viikonlopun, kivan aurinkoista ja lämmintä. Hain tänään kouluun vähän kevyemmät kengätkin. Tosin okei, ajotunnilla tänään alkanut lumisade _ei_ ollut kivaa. 

Muutenkin tää viikko on suoranainen masennus. Pelkkiä koulujuttuja tästä kaks viikkoo eteenpäin. En kestä. Pää hajoo. Ja nyt meen takasin koulukirjojen pariin. Jipii ruotsin koe, my love♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti