Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-03-31

Hyvää pääsiäistä toivottaa Tipu

Ikuisuusperinne jatkui tänäkin pääsiäisenä. Hieman myrtsisti päivän lyhentymisen takia alkanut päiväni tai naamani kääntyi pian kuitenkin suureen hymyyn kun näin Tipun sängyn vieressä mulle vilkuttamassa. Ah, kyöpelin vuori ♥ Pääsiäistäni ei pilattu Leafin toimesta ja maistui kyllä niin hyvälle kun aina ennenkin. Perinteisesti söin sen tv:n ääressä löhöten, jonka jälkeen päivä vasta lähti kunnolla käyntiin. 

Jos teitä yhtään ilahduttaa, niin mulla on ihan hulluna nyt kuvia, kivoja ja värikkäitä, tästä pääsiäisestä tai oikeestaan meidän kodin pääsiäiskoristeista. Niin, tuntuu että äiti on tänävuonna superinnoissaan ollu eilen koristelemassa tätä kämppää, täällä on ihan himona kaikkia koristeita :D Postausta siis myöhemmin luvassa, jahka keksin mitä kivoja juttuja siinä samalla kertoisin teille :-) Sitä ennen kuitenkin taidan ottaa lempikirjani Uskonnon kurssi 3 ja mennä pihalle opiskelemaan aurinkoon ♥ Päivänjatkot.

ps. Vad tycker ni om uudesta bannerista? (ruotsin taidot loppu vähän kesken hohoh :D)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti