Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-03-30

Lumet sulaa ruoho kasvaa aurinko saa taas kaiken muuttaa uudestaan

Aika rientää. Koeviikko alkaa ja kevät tulee.

Koko viikon on ollu tosi ihanat säät ja koko viikko on ollut oikein mukava viettää yksin kotona. Myönnetään, siivoushommat ei oo mun juttu, enkä edelleenkään osaa käyttää pyykinpesukonetta astianpesukoneesta puhumattakaan :D:D. Yksinasuminen sucks, okei no ei aivan, sain taas viikon elää alakerrassa ilman että mulla alkaa keittää yleinen melu tai että siellä soitetaan tv:tä liian kovalla tai en vaan muuten mahdu sinne aivojeni kanssa tai muuta sellasta. Kohta palaan taas takaisin tuttuun (ja turvalliseen) omaan huoneeseeni ja linnottaudun sinne koko loppukevääks :) Minkäköhän takia tykkään aina kärjistellä näitä asioita?? :D

Anyway. Oltiin eilen Kaisan ja Ellun kanssa kauniin päivän kunniaksi vähän ulkoilemassa. Kuviakin hieman räpsittiin, mutta ei ne mitenkään erikoisia ole. Voitte kuitenkin todeta, että mun kevät on virallisesti alotettu ihan ton hupparinkin osalta, ihanaa olla laittamatta takkia päälle, kun "pelkkä" kerroshupparipukeutuminen riittää. Noh, mitä vaan että saisin paremman kevätfiiliksen. Valitsin mun aurinkolasejakin joku kymmenen minuuttia, mitkään ei oikeen näyttäny hyviltä, mutta tyydyin sitten noihin uusimpiin.

Oon niin ilonen kun tiet sulaa ja aurinko lämmittää. Voi käyttää kevyempiä kenkiä eikä tarvi aina laittaa pipoo (tosin hiusten ulkonäköön pitää panostaa enemmän, damn) ja aurinkolasien taakse voi piilottaa epäkaunistettu olemus. Oon hoilannu tässä pari viimepäivää sitä Keltaista, se on kyllä aika keväinen laulu :) 

Kaisan teinipose :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti