Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-03-19

Sano miksi Nössö ei tiedä kuinka kaipuu kiskaisee

Laitoin tänään kouluun äitin superihanan villapaidan. Se on aitoa villaa, enkä epäillyt sitä hetkeäkään, sen verran tuli raavittua selkää koulunpäivän aikana, kun en voinut tuon ihanan auringonpaisteen takia laittaa alle mitään toppia. Aamuisin on vielä kylmä, mutta kyllä se iltapäiväaurinko jo koulun ikkunoiden lävitse ihan mukavasti lämmittää, huhhuh :) AA kevät.

Värjäsin eilen muuten hiukset. En mitään radikaalia kuitenkaan, ainakaan tarkoituksellisesti. Halusin kevään kunniaksi vähän jotain vaihtelua, oon nyt kuitenkin muutaman kerran värjänny semmosella iced -värillä, jos ette tajunneet niin kylmänsävyisellä, joka on onnistunut peittämään mun punapigmentin melko täydellisesti. Valitsin tällä kertaa sitten kuitenkin semmosen hieman "kuparimman"ruskean, vähän jotain uutta sävyä ajatellen. Lopputulos oli kuitenkin enemmän pronssi kun kupari, en voi käsittää tätä punapigmentin määrää mun hiuksissa :D Se on pakko värjätä vaan jollain tosi kylmällä sävyllä jos ei halua yhtään punaista, muulla sävyllä, oli se sitten blondia tai mitä hyvänsä, se on näköjään aina punainen ja piste. Kuvat vähän väärentää se on oikeasti paljon tummempi, mutta otin nää kuvat huonossa valossa niin piti säädellä valoisuuksia.

Tänään on taas se päivä kun mikään ei lopulta oo hyvin. Tuntuu ettei mahakkaalle, raudakkaalle, lyhytukkaiselle meikkaamiseen väsyneelle alkoholin inhoajalle oo mitään paikkaa tällä planeetalla. Oon nössö paska. Kaikki on niin massan mukana menemistä että voi kakkapää. Alan oikeesti harkitseen sitä Kesä2013 Merikarvialla -hankettani, joka kuulostaa päivä päivältä paremmalta :D En tajunnu matikassakaan yhtään mitään, lievää kujailua oli se tunti nimittäin.

Päätin just että teen kakun mun syntymäpäivänä, ison kakun. Ainakin 5 munaa. Ei oo aikasta miettiä, enää kuukausi. Suklaa-kinuskikakun. Ihan saatanan ällömakeen. Väliin pätkiksiä ja kermaa ja rahkaa. Ja semmosen, et yhessä palassa on 1000 kaloria, vähintään. Ja se kinuskikerros siinä päällä on ainakin sentin. Ja siinä lukee isoilla suklaakirjaimilla "Onnea itselleni". Ja se kermapursotus on kaksväristä. Kostutan sen punasella maidolla. Semmonen kakku, et mä teen sen just niinkun mä ite haluan. En kuuntele hittookaa kenenkää mielipiteitä. Varsinkaan isän kuntoilusaarnaa. Kakku on lohturuokaa parhaimmillaan. En haluu täyttää vuosia. 

1 kommentti:

  1. Mä niiiiin haluan sitten tulla syömään sitä synttärikakkua, kuulostaa ihanalta! :p

    VastaaPoista