Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-12-23

Lehmät ne lehdoista näkee vain, vaiti metsä on

Vaikka pihalla myrskyää ja sataa, meillä on sisätiloissa jo melkoinen joulu. Valoa ei ainakaan puutu, tänäkään vuonna ja kyllä se huominenkin iloksi muuttuu, viimeistään silloin kun aurinko laskee ja pimeys saapuu. Sisällä on nimittäin niin kirkasta, että on turha edes yrittää tiirailla pihan synkkyyttä.

Ihanaa kun huone on kerrankin siisti, niin siisti ettei tee mieli sotkea, tai oleskella täällä :D Hihiii. Okei, taas mä olen se innostunut lapsi, joka ei malttaisi odottaa huomista. En oo kyllä päättänyt huomisen asua enkä mitään, mutta kai ne kaikki taas selkiytyy tunti kerrallaan. Ja jos joku ei nyt vielä ymmärtänyt, niin meillä pukeudutaan nätisti myös jouluna :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti