Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-12-27

Haasteenpoikanen

Kysymykset haasteen saajille!

 1. Oletko ihastunut?
- Jos tällä tarkoitetaan jotain henkilöä, niin tottakai. Tosin tällä hetkellä taidan hihkua ihastuksesta lähinnä kaikenmaailman televisio/leffatähtiin, en niinkään niihin ihan oikeasti tavoitettavissa oleviin. Olen kokenut sitä paitsi jostain ihmeen syystä valaistuksen, että ei missään nimessä kannata hurahtaa kehenkään liikaa, ainakaan juuri nyt.
2. Mikä on paras tv-sarja, mitä olet seurannut?
- No johan on vaikea kysymys. Entä jos ei osaa valita vain yhtä? Eikun nyt keksin. Amerikkalaisista Lost, Australialaisista McLeodin tyttäret ja Brittiläisistä Sydämen asialla, heh :D
3. Kirjoitatko päiväkirjaa?
- Jaha, Heli on selvästi suunnannut kysymykset jotenkin minulle, tai sitten olen vainoharhainen. Kyllä kirjoitan, nykyään tosin epäsäännöllisen säännöllisesti, kun ei varsinaisesti ole mitään aihetta valittaa miehistä. Sitä vartenhan se päiväkirja on keksitty? Nykyään kirjoittamiseni on suuntautunut kyllä enemmän Bridget Jones -tyyppisiin teksteihin, tyyliin "paino: liikaa, voisin lopettaa syömisen. Olin tänään pullakerhon kokouksessa"
4. Kuinka usein itket?
- Joka päivä, lähes :D
5. Oletko tyytyväinen itseesi?
- Juu, kai se on vihdoin ymmärrettävä ettei kaikki ole malliksi syntyneitä ja toisille suklaa on enemmänkin pakkomielle kuin mukava sunnuntaiherkku. 
6. Pidätkö matkustamisesta?
- Vielä kysyt, laukku on jo pakattu. Eikö se nyt käy selväksi jo tuosta bannerin alapuolelta? Heh. Pitäisi varmaan alkaa matkaoppaaksi tai jotain sinnepäin, että pääsisi aina pari kertaa vuodessa vaihtamaan paikkaa.
7. Oletko omasta mielestäsi luotettava?
- Okei Heli haluat siis että mun pahuus paljastuu kaikille? Tän voi kyllä ymmärtää helposti väärinkin :D On olemassa kahdenlaisia asioita. Jokainen tietää tietynlaisen asian kuullessaan, että tätä nyt ei mennä tuonne iltalehteen kuuluttamaan. Ja osaan pitää turpani kiinni tarvittaessa, että olen luotettava. Tämä nyt siis liittyen puhuttuihin asioihin. Ja kyllä mä mielestäni olen sitenkin luotettava etten feidaa esim. jotain tapaamista. Tai siis saatan kyllä perua, mutta ilmoittamatta en kyllä jätä. Tai jos näin on joskus käynyt, toinen osapuoli avautukoon nyt, tai vaietkoon iäksi. 
8. Mitä mieltä olet tällaisista haasteista?
- Kaikki kyselyt on mahtavia.
9. Oletko taikauskoinen?
- Joo. Tähänkin oon varmaan vastannu täälä blogissa joku 2938 kertaa, heh :D
10. Mistä pidät eniten bloggaamisessa?
- No kun kommentit ei oo arkipäivää, niin sit harvoin kun niitä tulee ne piristää hirveesti. Ja hienointa on, et jää itelle muistoja kuvien kera tästä, kun eihän tämä nyt mikään ammatti ole eikä siitä sellaista tule :D
11. Oletko onnellinen? 
- No kyllä

11. Tämän hetken ajatusta

- Kylläpäs väsyttää
- Ajauduin taas kuolaamaan Mark Darcya
- Olisipa joululoma pidempi, että ehtisin laskea matikkaa
- Tekee mieli kinkkua
- Voisin sytyttää kynttilät
- Pitäisikö mennä huomenna aamulla vai illalla suihkuun?
- Voi hitsi oli kiva pelipäivä tänäään
- Haluan lisää suklaata
- Eihän tuossa säässä nyt enää ole mitään vikaa
- En halua nousta täältä sohvanpohjalta pitkään aikaan
- Hymyilen

Enkä minä laiska jaksa haastaa ketään :D

1 kommentti:

  1. hei nainen! nyt kyllä joudun antamaan sulle noottia. tää on ihan vääränlainen vastaus haasteeseeni - etkö lukenut sääntöjä? >:(

    VastaaPoista