Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-12-25

Christmas

Joulukuvapläjäys! Me vietettiin tänä jouluna joulua ihan vain kolmisteen. Olihan se vähän hassua, viime vuonna meillä oli sentään Mami ja sitä edellisenä jouluna meillä olikin se kunnon sukujoulu, jonka kaltaista on jo vähän ikävä, ehkä ensi vuonna?

Kaikesta huolimatta oli oikein mukavaa. Olikin ollut jo ikävä näin lihansyöjänä sitä ihanaa kinkkua. Voi vitsit. Saisipa jouluna aina lisämahan, kun minun aivojeni mielestä se stoppi tulee aina liian aikaisin. Kyllähän niitä ruokia söisi vaikka millä mitalla, jos ja vain jos maha sen sallisi.

Laittauduin tänään, kerran vuodessa, äidin ja isän mieliksi niin, että mulla oli nuttura ja tukka otsalta ylhäällä. Vain siten ilmeisesti näytän jokseenkin ihmiseltä, siis heidän mielestään. Ja kyllähän tuollainen kampaus nyt omaakin silmää toki miellyttää, mutta se vaatii kamalasti laittamista, ja ei tuota nyt oikeasti jaksaisi katsella vuosia putkeen, pakko sitä tukkaa on välillä katkoa. Äh, taas päästiin kampaaja-aiheeseen XD

Meinasin kuolla nauruun, kun meillä kävi pukki, joka muistutti epäilyttävän paljon äitiä... Siinä se jakeli lahjat ja valitteli kuumuutta XD Sain päivällä suunnilleen sydänkohtauksen, kun äiti sanoi että meille tulee pukki! Olin ihan pissat housussa itkemässä ja pyyhkimässä kyyneleitä ensimmäiseen vastaantulevaan kankaaseen. Mua pelotti :D Mutta onneksi äiti sitten lupasi ettei meille tule ketään - ainakaan ketään tuntematonta...

Lahjoja paljastuikin niitä odotettua kahta enemmän, mutta niistä on latautumassa youtubeen video, joten odottakaapa sitä lapsoset, tässä postauksessa tosin saatte hieman esimakua pakettien sisällöistä. 

Perinteistä tässä joulussa oli jo yllämainitun lisäksi Joulupukki ja noitarumpu, sekä hautausmaalla käyminen. Olihan siellä taas niin järkyttävän kaunista, vaikkakin se lumi olisi tehnyt oman ripauksensa sille tunnelmalle, mutta menihän se nyt noinkin. On ne kynttilät niin kauniita. Aijai. Mutta nyt, en malta odottaa aamua, kun mun kanssa luvattiin pelata Trivilia!! Oon jo nyt liian innoissani vaikka häviö sieltä tulee kuitenkin :D

 Heh, minä ja iskä. Oli siellä sellaisiakin kuvia, joissa isä katsoo kameraan, mutta jos nyt kerrankin käytin tätä "naiskorttia" ja valitsin kuvan, jossa itse näytän parhaimmalta hehe..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti