Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-12-21

Hyvä perjantai

Nukuin päivällä kevyet neljän tunnin päiväunet, ja herätessäni olin oikeasti saada jonkun kohtauksen, kun luulin, että perjantai-illan sijaan olisikin perjantai-aamu. Luulin siis myös myöhästyväni äidinkielentunnilta, kunnes äiti sanoi, että kello on viisi illalla. Ai. Oho.

Kuuden jälkeen lähettiin Jennylle Emman ja Ellun kanssa, ikäänkuin tupaantuliaisiin. Tehtiin tortilloja ja Jenny oli jo aikaisemmin tehny meille suklaakakkua. Namnam! Kiitos Jennylle vielä niistä :) Katteltiin Rillit huurussa, pelattiin Unoa ja Rappakaljaa. Meinasin kyllä aika monesti vetää överiksi niissä mun rappakaljavastauksissa, mut ihmeen kaupalla sain säilytettyä edes jonkun järjes niissä :D Hauskaa oli, sen verran kuitenkin kyyneleitä valui silmäkulmasta.

Kymmeneltä lähettiin etsimään jotain paikkaa, josta saisi terästettyä glögiä. Meillä ei ollut mitään päämäärää, meinattiin jo pistäytyä rodeossakin, mutta sitten päädyttiinkin vaan menemään suoraan Plevnaan. Mä olen jostain syystä luullut sitä sisätilaa paljon pienemmäksi paikaksi, mutta sehän on tosi iso. Ja ihanan kotoinen, sellainen vanha. Hyvää on tää mun Tampere-tietämys muutenkin, kun meidän kävellessä keskustan halki, huomasin about. 20 uutta kauppaa joiden olemassaolosta ei ole ollut harmainta aavistustakaan. Join simaa, joka oli kyllä tosi hyvää. Juteltiin sitä sun tätä ja naurettiin. Ihanan erilainen ilta, mä tykkään kyllä tommosesta rauhallisesta istuskelusta hyvässä seurassa enemmän kun siitä yökerhomeiningistä, mutta meneehän sekin aina joskus. 

Nyt mä suuntaan unten maille, huomenna yheksältä pitäis raahautua puurolle ja joulujuhlaan, ja nytkin tekisi vielä hieman mieli lukea Bridget Jonesia... Älkäämme ottako näitä 4 tunnin iltapäivätorkkuja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti