Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2011-11-24

Tähtitaivaan nään mä iltaan tummuneen

Hiljaisuuden kuulen alkaneen

 Vaikka ulkona sataa lähinnä kaatamalla vettä, maa on musta ja lämpötilakin on plussan puolella, täytyy myöntää, että mulla on ihan jouluolo. Meillä on jo jouluvaloja (jotka ei vielä kyllä pala), tänään laitettiin tähti ikkunaan ja mulla on vihdoin mun jouluverho.
 Tänään meillä tuoksui ihanasti piparit, kun äiti niitä leipoi. Voitte vaan kuvitella mun olon, ja mun pitäis lukeen vai jotain äidinkieltä?! Hahha. Lisäks oon aivan totaallisen koukussa (vieläkin :D ja toivottavasti pitkään), mun Kultaiseen joululaulukirjaan. Oumaigaad. Siellä on niin ihania lauluja ja niin ihania muistoja. Tulkoon joulua me laulettiin joskus koulussa, samoin Tähti tähdistä kirkkain. Enkelikellon kuulin Oskari-kuoron joulukonsertissa viime vai toissavuonna ja oon siitä asti ollu niin so in love siihen<3. Arkihuolesi kaikki heitä on aivan mahtava niiden tuhansien sointujensa kanssa. Varpunen jouluaamuna on niin surullinen ja ihanan sellanen rauhallinen kappale, jota pitää aina pimputella Kaisalle. Saa joulu aikaan sen on kans tosi kiva, semmonen peruskiva joululaulu :) Sitten on toki näitä esim. Lumivalkeaa, Sylvian joululaulu, Sydämeeni joulun teen, Lumilinna, Lapsuusjoulut<3 yms. Plus sitten tietty kaikki nää Happy Xmas, White Christmas yms enkunkieliset sekä kaikki Joulupukin hoilauslaulut, Rekiretket ja nää :D. Ja mikä parasta osaan kerrankin soittaa vähintään noi kaikki pianolla, joten mun joulu tulee oleen tänävuonna pianoa,pianoa,pianoa ja pianoa :)! :D
 Tulipas tuosta nyt lista, ihan vahingossa :D Onneks huomenna on jo perjantai, pian saakin ympyröidä 4VIIKKOA JOULUUN ;O! Kylläpä aika rientää. Pitäis ne lahjatkin mennä hommaamaan, kun vihdoin sain rahaa (pankista). Taas vaihteeksi koulun käynti on kivaa kun se on niin rentoa ja sellasta. Okei kattellaan ku ens jakso alkaa niin oon taas kujalla x1000. Ruotsin koe meni tänään kai ihan hyvin. Aikaa jäi rutkasti, Pekkis saa ihastella mun kauniita kukkasia tarkastaessaan mun koetta. Ihanaa et noi "pahimmat", oikeestaan ärsyttävimmät on vihdoin ohitse.
 Tänään oli superkaunis tähtitaivas taas, ja ihanan viileää. Olin Kaisan kanssa kaupassa, kun pakotin käskin pyysin Kaisaa tekemään mulle kerrankin kakun mihin se panostais. Huomenna sitten nähään että mihin se tyttönen on panostanut. Innolla odotan :D, samalla pääsen myös Kaisan nimpparikahveelle. Kivaa, kerrankin mä meen syömään jonkun tekemää kakkua eikä joku tuu syömään mun tekemää kakkua. Mua tosin vähän pelottaa että tekeekö se sitä kakkua ollenkaan kun mä saatoin huomaamattani selittää vähän liikaa kakunteosta (OIKEESTI, se oli vahinko! :D)

2 kommenttia: