Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2011-11-21

I'm going down, boy, please believe me!

 Heissulivei. Mulla on nykyään näköjään tapana koikkelehtia ympäri taloa kummalliset turbaanihuivit päässä, en tiedä mistä tämä tapa on peräisin. Huvinsa kuitenkin kullakin, ja onhan noi huivit mukavan lämpösiä :)
Ihannoin tässä postauksessa sitä kaukosäädinlaukaisijaa :D, ihanaa että sellanen on keksitty, for real. Sitteku joulupukki tois vielä jalustan niin AIETTÄ. I would be in heaven.
 Tänään matikantunnilla pääsi melkein itku kun en läksyistä tajunnut mitään. Huoh. Onneksi kuitenkin koin valaistuksen tunnilla ja muutenkin loppupäivä meni nopeasti. Nyt pitäisi olla lukemassa mutta ei, tein kakun loppuun, pelasin isän tetristä ja otin teiniposeja itsestäni. Ruotsin tunnilla puhuimme myös vuodenaikojen asettelusta pyöreääm muotoon pään sisällä. Ja kun poistuimme koulusta, käytimme Hypotenuusaa.
 Nukuin viimeyön piikkimatolla. Ja aijon nukkua tästedeskin. Oli se meinaan niin hauskaa :D Okei ehkä siihenkin kyllästyy, enkä ajatellut alkavani fakiiriksi, mutta silti.
Huoh. Mä en nyt tiedä että onko paljon juttua hyvä vai huono asia ja mistä se oikeen tykkäätte. Tai oikeestaan varmaan harvoin mistään. :D tuntuu, et kun kirjotan paljon jtn niin sitten kukaan ei jaksa lukee, mut jos en kirjota mitään, tässä blogissa ei oo mtn katottavaa. Pah. Kuulin muuten jtn juttua että sää taas lämpenee. Yhyy. Olin jo niin happyhappy noista kuurankukista :(
ps. Onko internetaddiktoitunutta jos mä pidän kahta blogia samaan aikaan? Ja muutenkin kone tuntuu läheisemmältä kun koulukirjat ja kaikki elolliset eliöt, kuten esimerkiksi nekalan ihmispopulaatiot yms. (Hehe, bilsa se vaan mielessä mulla :D)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti