Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2011-11-28

Hyvästi Maa.

 Koeviikko ohi ja Hannalla on vihdoin aikaa paneutua Serranon perheeseen, ruokaan ja koneeseen<3. Miten hyvältä tämä tuntuukaan. Bilsankaan koe ei mennyt niin penkin alle kun luulin, mutta minusta tuntuu että lajien välisissä suhteissa meni joku mönkään. No, nyt ei mietitä sitä. Ei enää kokeita ennen joulua, tai siis kyllä varmaan kokeita, mutta ei koeviikkoja<3. Aamulla taivas näytti tuolta. Ihan hullua kun aurinko näkyy tässä vuodenvaiheessa vaan ton verran koulun takaa päivässä, kun kesällä aurinkoo ei nää ikkunasta ollenkaan :D

Oumaigaaad! Isä oli tänään shopannu (kyllä, ihmettelin itsekin :D, no ei vaan) Ideaparkista kirjan. Ihan mahtavan kirjan. Sivuja on tossa yli 560. Mulla taitaa mennä tässä sitten loppuvuosi. Ihan innoissani äsken makailin lattialla ja luin eri fääreistä, niitä oli tossa vielä paljon enemmän kun mantsan kirjassa. Ja ne kaikki kuvat! (Okei nää ei ehkä sytytä teitä :D, mutta...) 

 Ja mikä mahtavinta, kirjassa puhutaan täyttä asiaa. Hyvästi Maa. Kattokaa nyt tota alempaakin kuvaa. EI toki tekisi mieli ottaa paattia vaikka samantien ja lähteä tuonnenoin. Lentokonekin kävisi tietty. Toi kraateri näyttää supermielenkiintoselta :D Olisitte toki voineet skipata tän kokonaan, mutta pahoittelen jos tänne asti jo ehditte silmillänne :D. Tänään vuorossa vielä Iiriksen koomaan saattaminen ja Iiriksen huoneen ihailua. Huomenna vapaapäivä (vaikkakin se matikankoe, jossa komeilee 6, pitää hakee koulusta). Sen kulutan luultavasti kirjan tai teeveen parissa :D, like always.

Toikin olis voinu olla hyödyllinen tieto bilsan kokeessa. No, sitä ei kysytty mutta osaampa nyt pääasian tuostakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti