Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2011-11-12

Feel you here forever

 Terveiset tytöltä, joka on tänään herännyt kahdeksalta, tuijottanut serranoita, ulkoillut, leiponut kakun,  löhönnyt sohvalla, pimputtanut River flows in you:ta ja Adelen Someone like you:ta väsymiseen saakka, käynyt saunassa, kävelyllä ja syönyt pitsaa.
 Ihmisillä on tyhmiä ja oikeastaan aika hulluja haaveita. Minä ainakin itse myönnän haaveilevani, että saunassa voisi katsoa televisiota. :_D, köyhää ehkä, mutta sitä alkaa toivoa viimeistään silloin, kun saunatyyny on jo liian kuuma nukkumiseen ja kännykkä soittaa Miley Cyrusia kymmenettä kertaa, koska sekoitus on rikki. Miettikää nyt se tunne, kun voisit löhöillä nojaillen tyynyihin, sit lasiseinän takaa kattelisit vaikka Titaniccia<3 ja sauna olis täynnä kynttilöitä ja sit sinne saunaan olis asennettu kaiuttimet. Plussana tietysti se lämpö, ettei tarvis kääriytyä peittoon. Tää tulee niin oleen mun tulevaisuuden projekti mun saunassa :DD:D. Siis se tunnelma, AH, sit samalla olis lämpösessä hikoilemassa läskejä pois (joo tiedän ettei sauna laihduta oikeesti). Unelmat kaikilla.
Tää asia ei nyt kyllä liity millään lailla kuviin tai edes koko blogiin, mutta tuli saunassa mieleen. Eva on joskus valittanut, että jotkut henkilöt X, ei pese niskahiuksiaan suihkussa. Siitä lähtien kun Eva rages mulle tosta, oon alkanu aina hinkkaan niskaani, jotta mä varmasti pesen ne niskahiuset. Tosi ärsyttävä tapa, kiitti Eva :D. Mulle ei oo varsinaisesti merkitystä onko niskahiukset pesty, koska ei sitä nää mistään. Tai en saa siitä sellasia kohtauksia kun Eva. Eikä niitä varsinaisesti voi edes jättää "pesemättä", kyllä niihin aina valuu saippuaa. Tätä asiaa vaan tulee aina joskus mietittyä, et miks tekee mitäkin.
Ah, kaukosäädin<3, sain otettua itestäni kuvan ilman Kaisaa! :D, mut nyt TV with. mansikat. Like always. Spakoinai Nootsi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti