Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2011-11-22

hanna the hermoromahdus


Kohta itkettää. 
En tajua matikan sanallisista mitään.
Kaikki tieto on päästäni kadonnut.

En jaksa lukea, väsyttää.

Jos matikka ei suju, lukion lopetan.



Yritän ymmärtää.
Yritän osata.
Yritän olla viisas ja järkevä.
Mutta en osaa.
Pistää vituttamaan.

Mä en ymmärrä taas vaihteeksi mitään. Mä en halua lyhyeen matikkaan todellakaan, mutta ei tääkään kivalta tunnu kun mitään ei ymmärrä mistään. En halua laskee noita tehtäviä kun kumminkin menee väärin. Tässä ei auta nyt pinkit koepaperit eikä mitkään.

Plus että tällähetkellä (ei mitään henkilökohtaista) vitutatte kaikki te hikarit jotka aina poraatte kokeen jälkeen kuinka huonosti koe meni ja plääplääplää haluatte uusintaan ja voivoi ette halua hakeen takas koetta yms
 KUN 10 TULEE KUITENKIN. 
Tässä maailmassa meinaan on oikeesti sellasia joilla kokeet menee huonosti ja uusinta kutsuu eikä sen kokee takasin saamisen jälkeen maailma hymyile yhtään. Huom. En puhu itsestäni vaan yleisesti, koska kyllä mä oon aina ihan tyytyväinen numeroihini. Enkä edes tiedä miksi tämä tuli nyt mieleeni. Olen ehkä kuullut taas likaa tällaisia tapauksia.

Anteeksi. Puran tässä vitusenerigaa nyt kaikkialle muualle kuin matikan kirjaan. Don't take it personal och jag orkar inte mer (Y) Hyvää illanjatkoa. 



3 kommenttia:

  1. Hanna, sitä se norssi teettää, kun jäit sinne kaikkien hikari ystäviesi kanssa, jotka aina kiven kovaa väittävät "YHYY NELONEN TULEE " muttta tuleekin 10 kappas keppanaa. :D:D:D::D

    VastaaPoista
  2. En tiiä pitäiskö tähä painaa tota tykkäsin -nappia XD mutta hanna, nähkäämme uusinnoissA!

    VastaaPoista
  3. Eva aivan, omapa oli valintani :DD:D Mä kyllä yritän opettaa niitä lopettaa ton :D
    Kiia....... niin :D Paina toki tykkää :D, eikö tuo angstaus juuri ollut tykkäämisen arvoista soopaa? :D

    VastaaPoista