Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-06-14

Muumin kanssa iltakävelyllä ~part3.

Maanantaina Iiriksen ihon käräyttämisen jälkeen totesimme että on aika suunnata kohti Rethymnonin kaupunkia, ja itse linnoitusta, Fortezzaa. Mulla oli ehkä maailman vajaimmat vaatteet, kun sandaalit patikointiin ja sitten tommonen vajaa tunikamekko. Kaikki vaan sen takia, että olis hyvä kävellä ja en sais tyhmiä rusketusrajoja :D, päivä kun oli oikein mukavan kuuma jne. Oli vähän vaikeuksia vanhasta kaupungista selviytyä linnotukselle ilman karttaa, mutta loistavan suuntavaistoni ansiosta löydettiin sinne kuitenkin alta aikayksikön heheh. Sieltä oli hienot näkymät koko kaupunkiin, minkä takia se onkin ihan vierailemisen arvoinen paikka. Saatiin myös hankittua heti tuliaisia, niin eipä jääneet viimetippaan. 

Kaupunkiseikkailun jälkeen mentiin rannalle, koska oli niin kuuma. Iiris ei hirveesti viihtynyt palaneiden jalkojensa kanssa, mutta itse palvoin aurinkoa viiteen, muistaakseni. Illalla syötiin hyvää ruokaa, kuten aina :D, ja tehtiin tuttavuutta söpön pikkukoiran kanssa, joka alkoi tahtomattamme seurata meitä hotellille :D Lähellä hotellia asusti kuitenkin eräs vähän liiankin innokas koira, jonka olimme jo aikaisemmin nimenneet Muumiksi, katsokaa vaikka itse sen häntää... :D Meinattiin siis saada innokkaat rakastelevat koirat huoneeseemme, mutta jotenkin kummallisesti päästiin onneksi livistämään pois :D Kyllähän se hauskaa oli, ihanku se pikkukoira olis halunnu meidän pelastusta Muumilta, sen verran päällekäyvä Muumi oli, hehehe :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti