Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-06-10

Laughing together, Summer Sunday weather

Aloitin tänään päiväni lukemalla maantiedettä, tietysti heti sen jälkeen kun olin saanut nostettua pääni lämpimän sängyn sisuksista, kun eilen meni hieman myöhään... Maantiede alkoi kuitenkin maistua puulta melko nopeasti sen jälkeen, kun tajusin, että olen todella unohtanut niin paljon kaikkea, enkä minä vieläkään ymmärrä sitä perkeleen vuoksiluode-ilmiötä. Miten kuu voi vetää vettä itseensä maapallon molemmilla puolilla kun se on vaan toisella puolella, äh miksi veden pitää ylipäätään liikkua, enkä kyllä pidä siitäkään, että maapallo on täynnä planetaarisia tuulia kera Coriolisilmiön.

kesä älä lopu ikinä.

Tajusin tarvitsevani erinäisiä asioita kaupasta, joten istahdin Renun lämpöiseen penkkiin ja otin suunnaksi puolivahingossa Ideaparkin. Onneksi osaan hoitaa asiani nopeasti ja selvisin alle tunnissa pois sieltä. Vaikka minulla ei ole mitään autoseuraa vastaan, oli ihanaa ajaa yksin autolla, hoilata täysillä radiosta tulevia kappaleita ja olla vaan yksin. Tulin takaisin vanhaa tietä yksinkertaisesti vain siksi, että halusin kuunnella pidempään radiota. Mä rakastan autoradioo, kun ikinä muuten ei tuu radioo oikein kuunneltua. Voisin varmaan lähtee joku yö ajaan autoo vaan sen takia, että radiosta tulee keskeyttämätöntä musiikkia ja saan kuunnella sitä. Kuljun kohdalla sade yllätti ja melkoista sadetta se olikin, siipparit sai tehdä kunnolla työtään että näin eteeni :D Mutta kyllä sade ja ukkonen on ihanaa, oon ihan fiiliksissä ollu koko iltapäivän.

Niin, ne ostokset. Ostin raita-ainetta, jos vaikka tänään saisin hieman hiuksiini vaalennusta tuohon päälle, sillein kesäisen fiiliksen luomiseksi. ClassOhlsonilta puolestaan ostin uudet iPhonekuoret, kun vanhat oli niin venyneet että tippuivat koko ajan päältä.  Päädyin violettiin kun sininen jo hieman kyllästytti, äiti kotona totesi että haluanko Soneraa mainostaa näillä väreillä, heheh ehkä... Ostin myös uusia suojakalvoja, tälläkertaa kirkkaita. Kyllä nyt kelpaa kun puhelin näyttää kuin uudelta. Kiinnostus sen käyttämiseen myös kasvoi huimasti. Kylläpä pienet asiat piristää... :o

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti