Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-06-12

Black and white plans

Tässä hieman mustavalkomateriaalia minusta ja kaisasta. Oli mulla jotain ilmotusluontoista asiaakin näiden lisäksi.

En malta ensinnäkään odottaa, että ylihuomenna otetaan suunta kohti Nauvoa ja Oskarin synttäreitä. Ompa aika mennyt nopeasti, pian tää ihan oikeasti toteutuu. Kivaa jälleen tehdä jotain erilaista, musta tuntuu että mun elämä on täynnä kaikkee erilaista nykyään. Erilaista rahanmenoo sanoisinko, mutta ei voi mitään.. :D Meillä tulee oleen varmaan superkivaa siellä, ainakin jag hoppas det mycket. Mutta siitä sitten postausta ensiviikon puolella. Ja ainiin varautukaapa viikonlopun blogihiljaisuuteen.

Sitten eilen varmistettiin jotain yhtä siistiä kuin Nauvo, nimittäin matka Ahvenanmaalle. Siinä oli kieltämättä säätöä suuntaan jos toiseen kun meren päällä kulkevista jutskeleista ei oikein ottanut selvää. Emmekä me vieläkään tiedä onko meillä itse Ahvenanmaalla yöpymisjuttua, mutta ehkä kaikki tästä :D Päädyttiin laivoissa kuitenkin lopulta Viikinkiin ja heinäkuun lopussa päästään Kaisan, Elinan ja Oskarin kanssa starttamaan jo kesän toinen matka Turkuun (tai siis minun osaltani toinen ajomatka Turkuun). Hmm.. mikähän tässä Turussa nyt vetää niin puoleensa... XD Hyvä on hyvä on, ei mikään, se on nuo punkit, käärmeet ja saaristo jotka vetävät puoleensa....

Saaristooooon mä kaipaan niiiiiin.... Hihihih. 

Oltiin muuten eilen Kaisan ja Ellun kanssa kebabilla, ai että mikä taivas ♥ Se oli niiin hyvää! Punjab.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti