Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-06-18

Kaikkee tehtäis silmät kii

Sitten kuvapläjäystä suoraan Nauvosta. Kuvat on kyllä pelkältä lauantailta, kun jotain tapahtui. Perjantaina ja sunnuntaina nautittiinkin sitten lukkojen taakse jäämisestä ja sateesta, heheh. Okei, sunnuntaina ei jääty lukkojen taakse, mut koska se oli niin hyvä juttu oli pakko mainita asiasta. Mutta siis tosiaan lauantaina herättiin kauniiseen auringonpaisteeseen ja suunnattiin puolen päivän aikaan nokka kohti Nauvon keskustaa, tarkoituksena täydentää vähän ruokavarastoja ja tankata Hellyn autoa. Siellä oli perunamarkkinat meneillään ja hirveästi autoja, kaunis sää nosti fiiliksen melko korkealle, oli ihanaa olla poissa Tampereelta. Tutkailtiin rannassa vähän maisemia.

Mulla oli suoraansanottuna päällä ihan kamalat mökkivaatteet, mutta miten olisin voinut tietää, että saaristossa on oikeasti niin lämmin, nimimerkillä. mukanani oli vain pitkiä housuja ja paitoja sekä punkkikarkoitetta. Miten olisin myöskään voinut tietää, että tultaisiin ottamaan iltapäivällä kuistilla aurinkoa bikineissä (eräät tosin alusvaatteissa kun bikinit oli kotona...). Saatikka että illalla mentäisiin takaisin Oskarin "oikeaan mökkiin" saunomaan ja uimaan, sekä ihailemaan ihania saaristomaisemia. Ne maisemat. Ai että. Ai että voisinko asua sellaisessa paikassa? No todellakin! Siinä oli lehmiäkin lähellä... Saunakin oli niin ihana paikka <3 Huomaatteko, ei mitään negatiivista sanottavaa, siellä ei ollut edes hyttysiä! Siellä tuoksu koivu ja siellä oli tosi hiostavat löylyt -> hanna oli iloinen. Uskaltauduin myös mereen muutaman kerran. (tämäkin tapahtui alusvaatteilla, oikeastaan lähes alasti mutta minkäs teet, lahopää) Ajattelin tyytyä kahteen, mutta sitten Janette sai mut vielä houkuteltua kolmannen kerran. Ja noh, olihan se helvetin kylmää, mutta en silti kadu mitään, koska meri♥ Toi saunominen oli ehkä koko reissun mieleenpainuvin juttu, niin ihanaa se oli. Muut lähti jo aikaisemmin mökille, joten lopulta siellä saunassa oltiin vaan minä, Osku, Aarni ja Janette - Juho nukkui Oskarin mökissä. Saunaryyppyjen jälkeen (kuski tosin ei saanut mitään :D) palattiin takaisin mökille, jossa muut olikin jo valmistautuneet iltaan. Illalla hengattiin pihalla, seikkailtiin Julian kanssa kallioilla, käveltiin Veeran, Oskarin ja Wilman kanssa metsässä ja kuunneltiin sängyssä Anna Puuta unimusiikkina.

Nukkuminen koko reissulla oli vähän kortilla, erinäisten välikohtausten takia, mutta minkäs teet. Vaikka öisin välikohtaukset eivät yöllä naurattaneetkaan, aamulla niistä pystyi ehkä jo hymyssäsuin puhumaan. Nyt soi päässä Läski mulkku ja Ei taida tietää tyttö, niitä kuultiin ja paljon :D. Tulomatkalla naurettiin Kiian kanssa itsemme kipeiksi superhuonoa ruotsia puhuvan miehen takia, joka varoitteli radiossa Vaasan karhusta. Enkä oo ikinä kokenu moista sadetta, kun tullessa Ideaparkin kohdalla koettiin. Sitä vettä tuli oikeasti kun joku olis saavista kaatanu. Koko moottoritie oli yks uima-allas ja ajonopeudet jotain 80kilometrin luokkaa. Se oli hullu tunne, kun yritit vaan tuijottaa edessä olevan auton valoja kun siipparit, ainiin tästäkin sanasta oli vääntöö, kun en tajunnu ettei se ookkaan mikään yleinen termi?!, ei auttaneet yhtään mitään.Tuolla reissulla oli niin kivaa. Oli kyllä eilen illalla hassu fiilis kun tankkasin auton, sellanen että teki mieli vaan lähtee takasin. Ja ainiin ajoin yhteensä enemmän tolla matkalla, kun oon koko kortin aikana yhteensä ajanut, matkamittariin (jonka muistin kerrankin nollata), tuli kilometrejä ainakin 530. Ja väsymys on tänään näkynyt, mutta ei haittaaa.

Ihanaa tehdä jotain erilaista ja uutta.
Kiitos ystävät ♥ Ootte ihania

1 kommentti:

  1. Ah onpa ihanan näköstä! hahaha h meki naurettiii sille karhuvarotukselle XD se oli niin läppä, ku se sönkötti sitä ruotsia.

    VastaaPoista