Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-06-11

Mökillä viimeinkin, voin ottaa rennommin

Sunnuntaina tehtiin ihan etukäteen suunniteltu reissu Iiriksen mökille. Makkarakaupan kautta lähdettiin kohti Mouhijärveä, Kaisa otettiin matkalla Linnavuoresta mukaan. Mökille päästyämme tuli ihan sellainen flashback, että oltaisiin tultu sinne bileitä viettämään, kuten tammikuun kolmas tänä vuonna... Kaikki ne tuoksut ja paikat, aijai.

Onneksi sää oli aurinkoinen ja lämmin, niin kerettiin nauttimaan uudesta laiturista ja koskesta. Harmi vain olin ainoa joka kykeni sinne uimaan asti. Olihan se kylmää kun koski, mutta samalla ihanan virkistävää. En malta odottaa että sinne nousee joskus Sauna, mikä unelmamökki... Oltiin otettu omat eväät, mutta sitten matkalla sinne saatiinkin kuulla, että Iiriksen äiti tekisi meille ruokaa. Se ruoka oli niin hyvää, olin ihan täynnä kaikkia hyviä ruokia, kuten paistettuja uusiaperunoita, kesäkurpitsaa ja makkaraa... omnom. Kiitokset siis vielä Iiriksen äidille maittavasta ateriasta.

Ja koska ruuan jälkeen maistuu aina makkara, mentiin Elinan kanssa miehekkäästi sytyttämään nuotio, Kaisan ja Iiriksen hieroessa toisiaan :D Grillattii hyvät makkarat, jonka jälkeen mentiin Iiriksen huoneeseen löhöämään, kunnes piti lähteä kotiin. Kotimatkalla satoi vettä, mutta eipä se menoa haitannut. Vietyämme Elinan ja Iiriksen kotiin haettiin Kaisan kanssa sille vielä uusi passi tammelantorin ärrältä. Oli ihana päivä, laatuajan viettäminen parhaiden kavereiden kanssa. Aijai, se vasta on jotain...

1 kommentti:

  1. Seitsemäs kuva on erittäin viehättävä :D Ja välitän kiitokset :------------)

    VastaaPoista