Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-10-16

Voiko koskaan olla liikaa kenkiä?

 Heh. Ajattelin tänään, että no voi vitsi mulla ei ole kivoja korkokenkiä, tai ainakaan mitään sellasia jotka sopisi mustan mekon kanssa. Jahas. No kyllä mulla on :D, mutta halusin niin paljon mennä Ideaparkista vähän katteleen olisko siellä mitään kivoja. Yleensä en ikinä löydä mitään silloin kun pitäisi, mutta nyt oli ilmeisesti tapahtunut ihme tai jotain?

Aika monet kengät jota katsoin, oli tosi nättejä ja hienon värisiä, mutta liian matalia. Katse hamusi jatkuvasti jotain korkeampia. Hmm... Nyt sopii sitten miettiä sitäkin, mistä olen saanut päähäni, että vain 10cm korot omaavat kengät ovat hienoja :D Aika tylsiä tarpeeksi korkeita oli monissa kaupoissa tai vastaavasti liian räväkkiä juhlatarkoitukseen, tai sitten jäljellä oli vain koko 39, joka on liian iso jalkaani.

Menin ensiksi Aleksi13:sta katsomaan, löytyisikö sieltä mitään. Ensivilkaisulla huomasin nuo tummanpunaiset, joita oli myöskin mustana ja ruskeana. Ihastuin niihin, mutta annoin myös muille kenkäkaupoille mahdollisuuden. Olisi ollut outoa löytää sopivat heti ensimmäisestä kaupasta :D K-kengästä olin jo lähdössä fiiliksellä "liian kallista tai liian outoa", kunnes jostain syystä pistin jalkaani nuo pinkit kummajaiset. En ikipäivänä ajatellut ostavani pinkki-ruskeita korkokenkiä... Oikea kokokin oli jäljellä ja ihastuin. Lopulta niiden outous ei ollutkaan yhtään pahasta vaan pelkkää plussaa. Nähtyäni hinnan, 25€, juoksin jo pää kolmantena jalkana kassalle.

Palasin vielä lähtiessäni Aleksi13 katsomaan niitä punaisia. Harkitsin pitkään ostavani mustat, joka tilaisuuteen sopivat peruskorkkarit noiden pinkkien rinnalle, mutta joku otus sisälläni oikeasti Juho whatsappissa heh... käski kuitenkin valitsemaan punaiset. Mietin pitkään myös päähäni syntyvää mielleyhtymää joulusta ja tontuista, kunnes vain päätin, että vähän väriä elämään kyllä punaista voi käyttää koska vain :D Erikoista kyllä, en ole ikinä järin välittänyt punaisesta...

Lähdin kotiin hymyssä suin, miksi en olisi lähtenyt kun kädessä kahdet aivan järkyttävän ihanat uutukaiset. Enää pitää päättää mitä käyttää ja missä juhlissa ja minkä mekon kanssa :D Mutta ehkä tämä tästä. Heihei nyt jatkan ympäri talon tepastelua!

2 kommenttia: