Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-10-31

Myös ne hyvän muruset, joiden ohitse huomaamatta kävelet

Sen sijaan, että hölisin ja pölisin suihkuun menemisestä ja nukkumisesta, lähdinkin pihalle. Yö oli vaihtunut päiväksi sohvalla löhötessäni, joten mitäpä sitä enää nukkumaan. Haukotutti kyllä järkyttävästi, mutta pieni kuvauslenkki aurinkoisessa ja pirteän kylmässä säässä karkotti lopulta väsymyksen. Toivottavasti sain tästä virtaa nyt koko loppupäiväksi. Varsinkin, kun jo nyt harmaat pilvet ovat vallanneet taivaan.

Oli outoa olla pihalla ja joutua keskusteluun kolmen tuikituntemattoman ulkoilijan kanssa. Se oli itseasiassa jopa todella piristävää, harvemmin sellaiseen tilanteeseen kuitenkaan "joutuu", jos nyt sitä sanaa voi ylipäätään käyttää :D

Tällä hetkellä mun ajatukset on pitkälle siinä, kuinka jaksan ahertaa tänään äidinkielen esseen. Ja että kun tulen koulusta, mulla on vaihteeksi kasa läksyjä ja kouluhommia. Kohta on viikonloppu ja sekin on täynnä läksyjä ja kouluhommia. Ehkä pitää oikeasti vain turvautua ajatukseen, että se on tämän kurssin viimeinen, toivottavasti myös koko lukion toisiksiviimeinen. Voin vaan kuvitella kuinka kamalia ne aiheet taas on, joten voisi olla paikallaan hieman kerrata tuota aineistoesseen tekoa.

Olen erittäin iloinen, että tuo Suvi Teräsniskan mahtava kappale voitti eilen Syksyn sävelen saaden kolmasosan äänistä. En edes tiedä niitä muita ehdokkaita, joten eipä tästä juuri mitään vertailua voi tehdä. Kuulin voittajan vasta aamulla ajaessani autoa, olisi ehkä pitänyt katsoa koko ohjelma..

Ps. Julkaisen tän vasta iltapäivällä, ettei tuu vaikutelmaa liian aktiivisesta bloggaajasta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti