Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-10-29

Mä leikin prinsessaa jos tahon.

Illan fiilis: Kun kaikki tuntuu menevän päin ****** eikä mikään auta mihinkään ja sisällä on pelkkää epätoivoa, varsinkin kun täydellistä juhlamekkoa ei löydy mistään, on syytä hakea vintistä wanhojen mekko ja nyörittää se itse kiinni kaikista niistä tuskallisista hetkistä huolimatta, jolloin et tiedä mikä naru on missäkin ja mistä pitää vetää että koko höskä kiristyy. En uskonut että se olisi edes mahdollista, hyvä yllättää itsensä joskus.

Jos jossakin on kyse tosirakkaudesta, niin tässä. Hyvä, että löytyy edes yksi mekko, joka näyttää hyvältä, joka tuntuu hyvältä, ja joka on hyvä kaikessa mielessä, se saa mielen aina hyvälle tuulelle. Mekko, joka tekee vyötärön ja hävittää mahan. Mekko, joka saa kaikki normivaatteet tuntumaan hyödyttömiltä. Pistäisin tämän 110% niihin äidin juhliin ellei juhlan sankari sattuisi olemaan minun sijaan äiti :D Ehkä pitäisi käskeä äidin pukea tämä.... hmmm..... Alan oikeesti tulla epätoivoseks sen juhlamekon kanssa.

Mutta tällä hetkellä mä oon vielä se prinsessa, joka on huoneensa valtias ja jolla ei oo huolen häivää mistään typeristä mekoista. En jaksa palata vielä todelliseen elämään, ehkä puolen tunnin päästä.

1 kommentti: