Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-10-31

Näyttäisi tulevan hieno päivä

Tässä päivässä on jo alusta alkaen jotakin erikoista. Heräsin 5:55, mitä en ole, ainakaan muistaakseni, tehnyt sitten Ahvenanmaareissun. Ulkona on eilisillan tavoin järkyttävän kaunis tähtitaivas, kuusta puhumattakaan, joka minulta eilen jäi huomaamatta. On niin hienoa, kun kuusta näkyy sirpin lisäksi sen ääriviivat.  En jaksanut enää mennä nukkumaan, joten valmis itselleni 6:20 aamupalan, johon sisältyi glögiä ja jugurttia. Olisi kuulunut myös viinirypäleitä, jos piru vie ne olisivat olleet siemenettömiä.

Joillekin, pitäisi varmaan sanoa useimmille, tuo kuudelta herääminen on ihan normaali aamutoimenpide. Omassa tapauksessani kuitenkin on suorastaan luksusta jos pääsen hereille siihen aikaan :D Se on oikeasti kivaa, jos siinä onnistuu. Okei, menen varmaan yhdeksältä takaisin nukkumaan ja herään joskus järkevään aikaan suihkuun ja siitä painun kouluun. Tai sitten menen suihkuun ennen nukkumista. Tänään on hieno päivä, kun pitää kirjoittaa koko ilta äidinkielen esseetä. Mitähän siitäkin tulee.

Koska minulla oli kerrankin mahdollisuus nauttia alakerran teeveemme ominaisuuksista, päätin aloittaa päiväni katsomalla elokuvan The girl with the dragon tattoo vain ja ainoastaan, koska tuo Daniel Craig on niin kuuma. Olen ihan totaalisesti kyllä unohtanut loppuratkaisun tästä enkä ole edes varma onko se sama kuin siinä swedishversiossa kerta on laho pää, joten pieni kertaus ei ole paikallaan. Ymmärrän että amerikkalaiset haluavat tehdä kaikesta oman ja paremman version kuin ruotsalaiset (en välttämättä oikeasti ole tätä mieltä, halusin vain kirjoittaa niin).

Minua häiritsee kyllä hieman, että nuo henkilöt puhuvat englantia kun ne samalla kuitenkin ovat ruotissa ja plääh... Toisaalta täytyy muistaa, että ilman tuota englantia en saisi ihailla Craiggia :D Joten kai sitä on annettava myönnytyksiä. Mutta silti ääh, kaikki sanomalehdet yms jota tässä näkyy on ruotsiksi ja toisaalta osa dokumenteista on englanniksi. Ja kyllähän tuo Craig nyt kieltämättä on enemmän minun mieleeni brittienglantia sönkkäävänä My name is Bondina, jotenkin. Vaikka toisaalta tämä Mikael Blomkvist on paljon paremmannäköinen kun siinä ruotsalaisversiossa. Ja olihan tuo loppu epämiellyttävä.

Äh, en tiedä mitä mieltä olen tosta :D raaaah. Olin ehkä puoliunessa puolet ajasta kun katsoin sitä, joten miten voisinkaan ymmärtää siitä mitään. Ja juttu ei enää luista. Joten lopetan tähän. Paitsi jos te olette nähneet tuon leffan niin vaadin kertomaan oliko muka parempi kun vaikka Skyfall :O

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti