Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-10-11

Hulluilta hankittua

Lupasin näitä Hullujen ostoksia vielä vähän tarkemmin esitellä, kunhan aikaa liikenee ja nyt niin tapahtui. En tosiaan ole mitään kummallisuuksia ostanut, ihan vain perustarpeellista, sikäli kun mikään voi olla tarpeellista.

 1. Kaksi cd-levyä, eilen mainitsemani Tuure Kilpeläisen sekä Alicia Keysin. Omistan edelleen aika vähän CD-levyjä, koska kaikki on vain spotifyspotify. On ihan hienoa kuitenkin omistaa edes jotain musiikkia niin, että niistä on jo hintansa maksanut ja niitä voi soittaa rajatta tästä eteenpäin niin paljon kuin haluaa ilman kuukausimaksuja :D Harvoilta artisteilta tykkään edes kaikista biiseistä ja siksihän tuo spotify on hieno keksintö, ja yleensä hankinkin vain sellaisten artistien levyjä joista tykkään ihan 100%:sti. Tosin tuo Alicia Keys on vielä vähän arvoitus, kun en tuota levyä ole spotifyssäkään kokonaan kuunnellut. Näiltä tietyiltä artisteilta, Juha Tapiolta, Suvi Teräsniskalta ja Tuure Kilpeläiseltä kaikki biisit ovat hyviä ja siksi näiden levyjä olenkin tiuhaan hankkinut :D

2. Yksi Agatha Christie ei koskaan ole pahitteeksi. Murhamysteerejä ei vain voi olla liikaa. Odotan tätä lomaa niin paljon, kun saa vain olla ja lukea. Nytkin kädet oikein syyhyää päästä lukemaan. Päästänsä vialla.

3. Lökärit suoraan miestenosastolta. Kyllähän niiden mustien (joihin äidin sanojen mukaan mahtuisi kymmenen Iiriksen jalkaa :D) kaverina pitää olla myös harmaat. En edes vaivautunut sovittamaan, kun on se nyt sanomattakin selvää, että miesten L mahtuu. Nämä ovat itseasiassa tiukemmat kuin ne tummat, joten näihin mahtuu ehkä vain 5 iiriksen jalkaa sen 10 sijaan. Ihanat kuitenkin päällä, ja tiedän kuinka näille tulee käyttöä isän ja äidin vastustuksesta huolimatta joulukuun pimeinä kouluaamuina. Hintakaan ei päätä huimannut 15€.
4. Perus t-paita on tuotosta tämän päivän ostoksista. Minunhan ei sinne pitänyt mennä, mutta Iiris sitten sai pään kääntymään hitsi vie :D Osa mun t-paidoista on jo niin kuluneita, että kainalot ovat aivan ruskeat jep jep. Aika siis hankkia jotain uutta ja normaalia.

5. Domino suklaa ♥ Olen himoinnut tätä siitä asti kun huomasin tämän uutukaisen kauppojen hyllyillä. Nyt se oli tarjouksessa, joten vastustinko? No en. En vaan tiedä, koska ajattelin sen syödä, koska tämä kitalakisysteemi jos joku estää syömisen, erityisesti napostelun melkoisen tehokkaasti :D Ehkä sitten ensikesänä. Tai ehkä kerrankin tyylillä "yksi pala aterian jälkeen" eikä "koko levy kerralla".

6. UK:n cosmopolitanin bongasimme ihan vaan sattumalta, tai oikeastaan huomion kiinnitti tuo ilmaislahja, joku itseruskettava mikälie. Ja ei, en ostanut tätä lahjan takia koska hyrrr itseruskettavat = kylmänväreet :D, vaan sen takia, että minkä tahansa muun maan kuin Suomen Cosmo on täynnä fiksua ja hauskaa asiaa.  Nuo ulkomaalaiset on aina jotain 10kertaa sitä Suomen versiota paksumpia, niissä on hienompia kuvia ja selkeää enkkua. Enkunkielinen teksti on pelkkää plussaa :D Ja tottakai toi "näin saat J-Lon vatsan" edesautti hankkimistä heh :D

7. Kaikki muu jota en jaksanut kuvata, sisältäen mm. hiuslakan, ripsivärin ja törkeesti ruokaa. Ruokaa, kuten sipsiä, tuorepastaa, tuorejuustoo, herkkusieniä, parsaa, pastakastiketta jne. Stockmann herkku ♥

1 kommentti:

  1. Stockan herkku todellakin <3 itse nautin sen paikan antimista muutaman tunnin kuluttua. Oli mukavaa että sain hullutteluseuraa :-)

    VastaaPoista