Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-10-13

Sunnuntain eräjormailut

WHoaaaa, kyllä luitte oikein ja vaikka hieraisisitte silmiäni se lukee siinä silti. Aamuisten hullujen päivien jälkeen halusin kipeästi päästä pihalle, koska sää oli mitä mainioin, ja vaikka kuinka pidänkin talvesta ja ennustetuista räntäennustuksista, halusin nauttia vielä tästä lämpöisestä syksystä. Olen kolunnut Nekalan jokaisen nurkan läpi niin kameran kuin jalkojenkin kanssa, joten halusin jotain muuta tälla kertaa, jotain muutakin kuin "pakko päästä nyt vain pihalle ettei mua leimata seuraavaa kuukautta sisäkissaks". Aikaa kun kerrankin löytyy nimittäin.

Löysin pian itseni pakkaamasta reppuun viinirypäleitä sekä makkaraa, ja hakemasta alakerrasta vaelluskenkiäni. Kyllä, suuntasin yksin, ilman Kaisan painostusta Kirskaanniemeen. Pelkäsin vähän, mihin saisin auton parkkiin, kun kuitenkin kyseessä sunnuntai ja ihmisiä liikkeellä kuin pipoa. Ihme ja kumma parkkialueella oli juuri kuin renuvauvalle tehty paikka, eli ei tarvinnut parkkeerata laittomasti tien viereen pysäköintikieltoalueella. Harmitti vähän, kun ei tarvinnut edes kikkailla tulitikkujen ja nuotinsytyksen kanssa vaikka oli kerrankin varautunut siihen kunnolla tuohella, aamulehdessä ja tikuilla, kun ainoa vapaana oleva nuotiopaikka oli vielä täysin liekeissä edellisiltä käyttäjiltä :D Noh, ei se mitään, sai sitäkin siinä aikansa elvyttää, kun puut ei meinanneet millään palaa kunnolla. Sitten vain mussuttamaan makkaraa ja karjalanpiirakkaa joka teki reissun nuotioon kun vähän sähelsin, hyvää oli silti :D ketsupilla maustettuna. Voi että oli hyväää!

Oli ihanaa vaan istua luonnon keskellä ja olla ajattelematta mitään. Juuri perjantaina kirjoitin äidinkielessä esseen aiheesta kuinka jokaisella suomalaisella pitäisi olla kosketus luontoon tai muuten sekoaa :D Tajusin tuolla, että sen sijaan että miettisin jotenkin kamalan henkeviä ja syvällisiä asioita, minä vain istun. Istun ja tuijotan vettä tai maata. En oikeasti ajattele yhtään mitään. Olen varmasti jonkinlaisessa koomatilassa, hehe :D Mutta oli erittäin fiksu päätös minulta lähteä tuonne, vaikka nyt haisenkin savulta ihan kiitettävästi. Onneksi en itse haista sitä, äitiltä vaan tuli sen suuntaista kommenttia. Jotain muutakin kuin simssiä ja simssiä tällä lomalla..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti