Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-10-17

Takin liepeet lepattaen tuulessa, vaikka taivaanrannan ja sen rajan taa, tahtoo tavoittaa hän omaa unelmaa

Meillä oli kaapissa päiväyksen ylittänyttä jugurttia, ja en ajatellut syödä kiloa jugurttia, joten tein siitä leipää, jonka höystin kuivatuilla karpaloilla ja pähkinärouheella. Tuli hyvää, vaikka enhän minä niihin kaupan kuohkeusasteisiin pääse mitenkään. Leivän ollessa uunissa harrastin luontokuvausta ja haravoimista, mikä tosin oli ongelmallista koska tilhet kakkivat alituiseen päälleni. Tai olisivat kakanneet, ellen olisi luovuttanut haravoimista puolen pihan kohdalla. Täytyy taas ylistää 70-300mm, koska tällä saa niin kivoja kuvia linnuista ja muistakin kaukaisista kohteista, ylläri. 

Tuli minun osaltani otettua syksyn luontokuvakin, joka näkyy postauksessa ensimmäisenä. Jostain syystä minusta kaikki ovat kuvassa kohdallaan :D Tyhmää kehua itseään. Alan muuten kohta itkeä, kun huomenna on jo torstai. Sainko lähes mitään aikaiseksi mitä piti saada? No en. Ja loppuuko loma kohta? No loppuu. Kirjoja ehkä luettua joo, mutta matikanläksyt ja huoneen siivoaminen taitavat jäädä hamaan tulevaisuuteen. Surku. Syytän tästä kaikesta hienoa syyslomaa, kun on ollut liikaa mieli ulkoilemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti