Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2012-06-14

Talomme iloisin lapsi on hyvin iloinen!

Koin tänään yhden parhaimmista päivistä tällä lomalla.

Lapsi on iloinen, koska sai hyppiä TRAMPALLA!!! Se on ehkä parasta tekemistä mitä tiedän, jos ulkona olemisesta on kysymys. Siihen yhdistyy liikuntakin kivasti. Ja mä rakastan sitä :D Meinas tosin tulla koko ajan pissat housuun, huonot lantiopohjalihakset, tiiän. Mutta siitä huolimatta, se on niin ihanaa. Tai no, ehkä sekin että sitä voi tehdä niin harvoin, tekee siitä ihanaa.

Ostin tänään täydellisen (10 miljoonaa huutomerkkiä tähän) maksimekon. VIHDOIN. Olin aijemminkin kattellu Ginasta jotain maksimekkoja, mutta ne ei mielestäni sit jostain syystä ollu 25€ arvosia. Tänään näin kuitenkin siinä -50% tangossa sen mekon jonka olin jo aijemmin hylännyt, koossa 40. Meikäläinen juoksi tässä kohtaa jo täyttä vauhtia kassalle. Niin paljon mä oon tällästä kaivannu sitten lopulta, vaikka onkin ehkä menneen kesän muotia. Kotona lyhensin sen ja nyt se on täydellinen. Kuvia huomenna sitten :D

Ostin myös bikinit, tai siis yläosan. Koska koska, saatan tarvita sellaista tänä kesänä tuolla Afrikan yläpuolella olevalla merellä... ;) Ja kyllähän sitä tietty jo juhannuksena voisi testata... :D Mutta nyt pakko mennä nukkumaan, huomenna on aamusta mentävä tekemään läskisoosia. Heissuliveei :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti