Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2012-06-19

Mustavalkoilta trampoliinilla!

 Silloin viimeeksi en saanut kuvia iloisesta lapsesta trampoliinilla, mutta nyt sain ja niin saatte tekin :D Teen tätä postausta nyt 18. päivä, mutta julkaisen sen vasta 19 päivä heheh :), koska huomenna mulla on niin kiire että tuskin ehdin mitään postauksia väsätä ja ajastetut postaukset on jeeesh, super jeeesh.
 Oltiin siis tänäänkin Oskulla, onneks ei satanut, jotta pystyin taas oleen iloinen lapsi trampalla. Voi että sitä ilon määrää mitä mulla aina siellä on :D Olispa sitä koulussakin... Ei tehty mitään erikoista, perus hengailua vaan kuten aina. Tällä kertaa en ollut tosin ainoa tramppa-innokas, vaan myös Nikke, Juho ja Heli tuli hyppelehtimään kanssani. Miks meidän piha on vaan niin pieni, että tänne ei ikimaailmassa sais mitään näin mahtavaa. Taidan sittenkin ostaa isona jonkun maatilkun, vähintään 5m x 5m että saan sinne trampan. Mitä ihmettä oikeesti XD Miks mä aina sekoon kun puhutaan trampoista. Taidan sairastaa jotain kummallista pomppimisvimmasairautta.

ps. odottelen yhä niitä lantiopohjalihaksia.
 Volttia tai edes kuperkeikkaa en trampalla osaa, ärsyttäää :(, tai siis ehkä ihan hyvä vaan, että säilyn ees jotenkin yhtenä kappaleena, vaikka tänään isovarpaasta lähtikin iho ihan kivasti. Noo, tekevälle sattuu, no panic! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti