Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2012-06-18

Eksyn tieltä en löydä takaisin todellisuuteen

 Sain tänään jonkun extempore idean, että Eva tarvitsee tällä sekunnilla uuden profiilikuvan. En nyt ole varma laittaako Eva lopulta yhtäkään niistä miljoonasta kuvasta jota napsaisin Iidesrannassa facebookkiin, mutta sietäisi kyllä. Sen verran kaunis nainen on kyseessä... Eva kun voi olla missä asennossa hyvänssä tai millä ilmeellä tahansa ja kuva onnistuu aina O.o. Ite en ollut niinkään muuta kuin kuvaajan virassa, koska noh. Katsokaa itse näitä kahta kuvaa minusta ja miettikää miksi pysyttelin kameran takana :D. Mä rakastan tota rantaa ja noita kasveja. Ihanaa että täältäkin löytää "maalla" -fiiliksen niin läheltä, vielä. Ei tunnu yhtään että koti olis niin lähellä kun se on, koska me nyt asutaan jollain hiton teollisuusalueella lähes :D
Luoja sentään jos saan tässä lähiaikoina uusia kivoja kuvausideoita en todellakaan mättää omaa naamaani niihin, vaan pyydän automaattisesti tämän mallikaunokaisen mallikseni ;) Harmi ettei minulla ole enempää näitä ihania kuvia Evasta, kun otettiin kaikki ne ns. viralliset Evan omalla järkkärillä jotta se voi sitten sen mieleisensä valita... :D Ja tällaiset allaolevat hiukset mä siis sille nopeasti taiteilin, mutta kai se on toi joku pitkien hiusten kirous, että lopulta ne täytyy kuitenkin avata.
 Törmäsin tänään muuten uuteen ongelmaan. Nimittäin siihen että teenkö nyt lukudiplomia vai en. Mä en tiedä ehdinkö ja jaksanko lukee niitä kirjoja. Multa puuttuu vielä niin paljon kaikkea ja Saituristakin unohdin tehdä sen tehtävän. Äääh. Siitä saisi kurssin. Tarvin ne 32 kurssia. Oikeasti. Musta on tullu ihan kauhea ihminen kun lomalla mietin koko ajan koulua ja Evallekin tänään sanoin, että jollain hassulla tavalla haluan kouluun jo. Tekee mieli opiskella O.o. Lienen saanut aivotärähdyksen, joten painun tästä nyt pihalle vähän haukkaamaan happea.

Surettaaa muuten sitten ihan oikeasti, jos tosta rannasta tulee oikeasti joku perhepuisto täynnä jotain imelää perheidylliä >.<

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti